AVM'deki çekiçli cinayet çözüldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-29-2010 (07:15)   Son Mesaj: 11-29-2010 (07:15)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

11-29-2010

AVM'deki çekiçli cinayet çözüldü

AVM'deki çekiçli cinayet çözüldü

İstanbul'un ilk alışveriş merkezlerinden Ataköy Galleria'daki cinayet önceki gece meydana gelirken olay dün çözüldü..

İddiaya göre AVM'nin temizlik görevlisi Birol C. (22) güvenlik görevlilerine gidip asansör makine dairesinde iş arkadaşı Durmuş Karagöz'ün (35) cesedini bulduğunu söyledi. Polis yaptığı incelemede Karagöz'ün kafasına aldığı çekiç darbeleri ile öldüğünü belirledi. Yaklaşık 100 kişinin ifadesine başvuran cinayet masası Birol C.'ın çelişkili ifadeleri üzerine zanlıyı sorguya aldı. Birol C. sorguda uçunu itiraf etti. Birol C. 'temizlik yaparken arkadan birinin belime sarılması ile şaşkına döndüm. Karagöz'dü. Sen ne yapıyorsun? Sapık mısın?' dediğimde bana 'rahat dur kimse bunu bilmeyecek' dedi. Kemerimi çıkartıp sallayınca belimi bıraktı. Boğuşmaya başladığımızda elime geçirdiğim çekiçle kafasına rast gele vurmaya başladım' dedi. Birol C. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanıp cezaevine gönderildi.
    'DURMUŞ AĞABEYİM ÖLDÜRÜLMÜŞ'
    Zanlı olaydan 2 saat sonra AVM güvenlik görevlilerine 'Durmuş ağabeyim öldürülmüş' di yerek ihbarda bulundu. Polisin sorguyu derinleştirmesiyle katilin ihbarda bulunan Birol C. olduğu saptandı.

CEBİNDEN PREZERVATİF ÇIKTI
    ÇEKİÇ darbeleriyle ile öldürülen temizlik görevlisi Durmuş Karagöz'ün cebinden 2 adet prezervatif çıktı.

Akşam

AVM'deki çekiçli cinayet çözüldü Yorumları