Konya’ nın Seydişehir İlçesinde meydana gelen trafik kazasında araçtan yaralı kurtulan İlköğretim Müdürü Yardımcısı Cemil Eker'e başka bir araç çarptı. Eker olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada 5 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Seydişehir- Antalya yolu 12. Kilometresinde Antalya istikametinden Seydişehir istikametine seyir halindeki Cemil Eker (47) idaresindeki 06 YYK 47 plakalı otomobil yağış sebebi ile kayarak yol kenarındaki tepeliğe çarptı. Kazada sürücü ve yanında bulunan Recep Şakı (62), Burhan Susam (57) ve Murat Akarsu yaralandı.
KAZA YAPAN ARAÇTAN KURTULDU AMA...
Cemil Eker
Yaralılar kendi imkânları ile araçtan çıktıkları sırada aynı yerde Yasin Çağlak idaresinde ki kamyonet de kaymaya başlayarak kaza yapan otomobilin üzerine doğru gelmeye başladı. Kamyoneti gören yaralılar kaçmaya çalışırken kamyonet önce otomobile çarparak altına aldı daha sonra da kaza yapan otomobilde kilere yardım etmek amacı ile duran Murat Polat" a (23) ait 06 HRT 67 plakalı kamyona çarptı ve otomobilin yanında bulunan sürücü Cemil Eker kamyonetin vurduğu otomobilin altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.
Yaralılar olay yerine çağrılan ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılırken Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Hayatını kaybeden Eker" in cenazesi otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
İLKÖĞRETİM OKULUNDA MÜDÜR YARDIMCISIYDI
Öte yandan Otomobilde bulunan Recep Şakı" nın Yozgat Kraft Torba Fabrikası Genel Müdürü, Burhan Susam" ın Yozgat Fatma Temel Turhan İ.Ö.O. Müdürü, Murat Akarsu" nun Yozgat Bilimsel Sanatlar Müdürü ve hayatını kaybeden Cemil Eker" in de Yozgat Fatma Temel Turhan İ.Ö.O. Müdür Yardımcısı olduğu öğrenildi.
ZEDHABER/KONYA