Osman Yıldırım'ın korucu yeğeni 3 gündür kayıp   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-23-2010 (13:06)   Son Mesaj: 11-23-2010 (13:06)    Cevap: 0    Gösterim: 549  

    11-23-2010

    Osman Yıldırım'ın korucu yeğeni 3 gündür kayıp

    Osman Yıldırım'ın korucu yeğeni 3 gündür kayıp


    Kars'ın Kağızman ilçesinde korucu Emirhan Yıldırım'dan 3 gündür haber alınamıyor. Yıldırım'ın Ergenekon tutuklusu Osman Yıldırım'ın da yeğeni olduğu açıklandı.

    Edinilen bilgiye göre, Kağızman ilçesine bağlı Çayarası köyünde koruculuk yapan ve aynı zamanda televizyon tamirciliği işiyle uğraşan Yıldırım, 20 Kasım Cumartesi günü komşunun televizyonunu onardıktan sonra bir daha eve dönmedi.
    Köylülerin durumu yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri tutanak tutup, soruşturma başlattı.

    Yıldırım'ın amcasının oğlu Naci Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köylüler olarak cumartesi gününden bu yana arama çalışmaları yaptıklarını söyledi.

    Emirhan Yıldırım'ın, ''Ergenekon'' davası kapsamında tutuklu bulunan Osman Yıldırım'ın yeğeni olduğunu ifade eden Naci Yıldırım, ''Bütün ihtimalleri göz önünde bulunduruyoruz. Hem Osman Yıldırım'ın yeğeni hem de korucu olması bizi endişelendiriyor. Kaybolduğu günden beri cep telefonu da kapalı. 300 haneli köyde herkes Emirhan'ı arıyor'' dedi.




    Osman Yıldırım'ın korucu yeğeni 3 gündür kayıp Yorumları