29 gündürt kayıp kızının acısıyla isyan etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-21-2010 (17:06)   Son Mesaj: 11-21-2010 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 472  

11-21-2010

29 gündürt kayıp kızının acısıyla isyan etti

29 gündürt kayıp kızının acısıyla isyan etti

İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı beldesinde 29 gün önce dershane çıkışında kaybolan Dilara Mercik'in babası İhsan Mercik, kızının hala bulunamamasına tepki gösterdi.

İhsan Mercik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının zorla tutulduğunu ve tutanların kim olduğunun bilindiğini iddia etti.
    Kurban Bayramı'nın birinci günü İstanbul Şile'de bir çocuğun kaybolduğunu, askerlerden arama kurtarma ekiplerine kadar herkesin seferber olduğunu ve bu sayede çocuğun bulunduğunu belirten Mercik, şöyle konuştu:

''29 gündür kızım Dilara'yı arıyorum. Köpek yavrusu kaybetmedik. Evde cenaze olsa 5 gün gözyaşı dökersiniz, sonra tekrar hayatınıza devam edersiniz ama ben ve eşim 29 gündür acı içinde yaşamaya çalışıyoruz. Kızımı bulana 10 bin lira ödül vereceğimi açıklamıştım. Şu ana kadar ses çıkmadı. Kızımın zorla bir yerde tutulduğunu düşünüyorum. T.A'nın kızımı bir yerlere hapsettiğine inanıyorum.''

29 gündürt kayıp kızının acısıyla isyan etti Yorumları