Türkiye'de satılan akıllı telefonlar karşılaştırıldı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-18-2010 (14:43)   Son Mesaj: 11-18-2010 (14:43)    Cevap: 0    Gösterim: 662  

11-18-2010

Türkiye'de satılan akıllı telefonlar karşılaştırıldı

Yeni bir akıllı telefon almayı mı planlıyorsunuz? O halde seçiminizi yapmadan önce iyi düşünmenizde yarar var. Ancak öncesinde dilerseniz sizin için derlediğimiz listeye bir göz atın.

Akıllı telefon dünyasında rajon artık bir hayli değişti. Eskiden özellikle mobil işletim sistemleri dünyasındaki oyuncuların az olması, pazarın spesifik işletim sistemi özellikleri doğrultusunda sınıflanmasını sağlamıştı. BlackBerry, Symbian, Windows Mobile derken bu üç dev ismin yanına son derece başarılı oyuncular eklendi.

Ülkemizde satılan akıllı telefonların karşılaştırmalı listesine ulaşmak için tıklayınız

Hatta bu isimler listeye eklenmekle de kalmayarak en tepeleri zorlamaya başladı ve hatta yer yer de liderliği ele geçirdi. Bu nedenle seçiminiz yapmadan önce istediğiniz ne buna karar vermek yararınıza olacaktır. Eğlence odaklı bir cihaz mı arıyorsunuz yoksa sosyal ağlardan kopmamak mı amacınız? Buna karar verdiyseniz yazımızdaki cihazlara bir göz atabiliriz.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, ülkemizde satılan akıllı telefonları bir birleriyle karşılaştırdı ve özleliklerini bir araya sundu. İşte bu telefonlardan hangisinin size hitap ettiğnii gösteren liste.

Nokia N8

Nokia'nın merakla beklenen akıllı telefonu sonunda ülkemizde de satışa sunuldu. Rakiplerinden donanım ve özellik olarak hiç de aşağı kalmayan cihaz, dikkat çekici bir fiyat etiketine sahip. Emektar mobil işletim sistemi Symbian'ın en genç üyesine sahip olan N8, çağa uygun onlarca fonksiyonel yazılımın ön yüklü olarak geldiği bir cihaz. İsteklerinizden taviz vermeden uygun fiyatlı bir akıllı telefon arıyorsanız Nokia N8 iyi bir seçim olacaktır.

Donanım: 680MHz ARM 11 işlemci, 256MB Ram ve 16GB dahili hafıza
    İşletim Sistemi:
    Symbian^3
    Pil Performansı:
    1200 mAh pil ile 16 gün bekleme ve 12 saat konuşma süresi
    Sar Değeri:
    1.02 W/Kg
    Dikkat Çekici Özelliğ:
    Symbian^3 işletim sistemi ve hayranlık uyandıran kamera performansı

:: Yakın bir zaman içersinde akıllı telefon aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz? Aldığınız telefonda seçiminizi etkileyen en önemli kriter ne oldu?

SDN - ShiftDelete.Net

Türkiye'de satılan akıllı telefonlar karşılaştırıldı Yorumları