Bursa'da felçli şahsın tedavisinde kullanılacak ziynet eşyalarını çalan hırsızlar, pişman olup çaldıklarının bir kısmını geri getirdi. Yaşları küçük olan hırsızlar serbest bırakıldı.
Yaklaşık bir yıl önce beyin kanaması geçiren ve sağ tarafı felç olan eşi Yahya Topal'ın tedavisi için kullanacağı ziynet eşyaları çalınan Nazlı Topal'ın feryadını televizyonda izleyen hırsızlar, pişman oldu ve çaldıklarının bir kısmını iade etti.
Eşinin önümüzdeki günlerde ameliyat olacağını söyleyen Nazlı Topal, "Evimizde eşimin tedavisi için bulunan ziynet eşyalarını çalan hırsızlar, televizyonlarda feryadımızı duyunca çaldıkları malzemenin bir kısmını geri getirdiler. Biz bu çocuklardan şikayetçi olmadık. Olsaydık bile yaşları küçük olduğu için serbest bırakılacaklardı. Ben ziynet eşyalarını acıdıkları için getirdiklerine inanmıyorum. Mutlaka başka hesapları vardır diye düşünüyorum. Çünkü çocukları kullanan organize bir olay ile karşı karşıyayız" dedi.
Nazlı Topal, çalınan ziynet eşyalarının değerinin 4.5 ila 5 bin TL arasında olduğunu, hırsızların geri getirdiği eşyaların ise 3 bin TL tutarında olduğunu söyleyerek, "Eşim de ben de çalışıyoruz. Aslında fizik tedavi olması gerekiyor. Ancak ameliyat için çalışması gerekiyor. Bu da oldukça zor oluyor bizim için. Ama yapacak bir şey yok" diye konuştu.
İHA