Polis silahıyla vurulan kızın otopsi raporu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-17-2010 (16:34)   Son Mesaj: 11-17-2010 (16:34)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

11-17-2010

Polis silahıyla vurulan kızın otopsi raporu

Polis silahıyla vurulan kızın otopsi raporu

İzmir'in Eşrefpaşa semtinde, tabancayla başından vurulduktan sonra kaldırıldığı hastanede dün ölen Çiğdem Ş'nin otopsi raporunda, silahın ''20 santimetrenin üstünde bir uzaklıktan ateşlendiği'' belirlendi.

Alınan bilgiye göre, İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan otopside, merminin Çiğdem Ş'nin kafasının sağ bölümünden girip, sol bölümünden çıktığı tespit edildi. Otopsi raporunda silahın ''bitişik'' ya da ''yakın atış'' olarak adlandırılan mesafeden değil, ''20 santimetrenin üstünde bir uzaklıktan ateşlendiği'' belirtildi.
    Adli Tıp uzmanları, tedavi sırasında yaranın deforme olması nedeniyle kesin sonuçlara ulaşamadıklarını da kaydetti. Otopsinin ardından genç kızın cesedi, havayoluyla memleketi Gaziantep'e gönderildi.

Çiğdem Ş'nin Gaziantep'te çiftçilik yapan babası Mehmet Ş, AA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, kızının Eskişehir'de eğitim gördüğünü, bir iş için de İzmir'e gittiğini anlattı.

Tutuklanan polis memuru A.K.G'nin kızıyla evlenmek istediğini belirten baba, ''Polis memuru, ailesiyle 2 kez evimize gelerek kızımı istedi. Çiğdem istemedi, biz de kabul etmedik. İzmir'de nasıl bir araya geldiler bilmiyorum. Kızımın herhangi bir psikolojik sorunu yoktu. Kızım kendini vuracak biri değil'' diye konuştu.

Çiğdem Ş'nin cenazesinin yarın Gaziantep Yavuzeli'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Eşrefpaşa semti Yeşillik Caddesi'nde oturan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli A.K.G'yi ziyarete gelen Çiğdem Ş. (20), polis memurunun silahından çıktığı bildirilen mermiyle başından vurularak ağır yaralanmış, gözaltına alınan polis memuru çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Genç kız, 6 gün yoğun bakım altında tutulduğu İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde önceki gece hayatını kaybetmişti.

Polis silahıyla vurulan kızın otopsi raporu Yorumları