Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Özer Faruk Öz, yaklaşna Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı..
Öz'ün mesajı şöyle;
Bayramlar insanların sıkıntılarının paylaşılmasına, birlik ve beraberliğin sağlanmasına, kırgınlıkların ve dargınlıkların sona ermesine vesile olan anlamlı günlerdir. Kurban Bayramı insanlar için birlik beraberlik için en önemli fırsattır. Bu anlamda Kurban Bayramını bir fırsat olarak görüyoruz.
Özellikle Hükümetimizin milli birlik ve kardeşlik projesinin etkili olduğu, dünyanın her yerinde yaşanılan değişik sıkıntılara karşı duyarlı olan ülkemizin çalışmalarının hissedildiği bir dönemde Kurban Bayramı'nın mevcut duruma daha hızlı bir ivme kazandıracağını temenni ediyorum.
Dünyanın dört bir yanında yaşanılan sıkıntılara, sivil toplum kuruluşlarımız başta olmak üzere Kurban bayramında daha çok katkı sağlanması yönündeki çalışmaları da memnuniyetle izlediğimizi belirtmek isterim.
Bayramlar; Birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını pekiştiren, millet olma iradesini ve kardeşliğini pekiştiren, kırgınlıkları affettiren, mutluluk ve huzur dolu bir havanın meydana gelmesiyle inanç, kültür, kutsal değerlerin korunarak geliştirilmesine vesile olmaktadır.
Bayramda annelerimizi, babalarımızı, dostlarımızı, yakınlarımızı, komşularımızı unutmayıp, kimsesizler, mağdurları, acı ve kederi olanları, gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin yakınlarını, ailelerini, yetimlerimizi ziyaret ederek onların yanında olmalıyız.
Amacımız başta sosyal ve ekonomik sorunlar ile beraber birçok sorununu çözmüş, bölgenin örnek alabileceği bir Malatya"yı daha iyi günlere hazırlamaktır. Çünkü Malatya huzur, kardeşlik kentidir. Malatya, birlik ve beraberliğin sembolüdür.
Sorunlarını çözmüş, kalkınmayı hedeflemiş, birlik, beraberlik içerisindeki bir Malatya en büyük amacımız olduğunu belirtmek istiyorum.
Başta Malatyalı Hemşerilerim olmak üzere tüm milletimizin ve İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramı"nı kutluyorum.Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah"tan temenni ediyorum.
CAFESİYASET.COM