ADD'den Atatürk için mevlit   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-11-2010 (18:57)   Son Mesaj: 11-11-2010 (18:57)    Cevap: 0    Gösterim: 702  

11-11-2010

ADD'den Atatürk için mevlit

ADD'den Atatürk için mevlit

Atatürkçü Düşünce Derneği Besni Şubesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 72'inci yılında mevlit okuttu.

Haci Reşit Camii'nde okutulan mevlide Kaymakam Gürkan Demirkale, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucaki Atatürkçü Düşünce Derneği Besni Şube Başkanı Zilfigar Emre ve ilçe halkı katıldı. Mevlit sonrası açıklamalarda bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Zilfigar Emre, Türkiye'de ilk defa böyle bir uygulamanın yapıldığını söylerken, konuşmasına şöyle devam etti:

"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı, yüce önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 72'inci yıl dönümü anısına mevlit okutarak özlem, saygı, şükran ve rahmetle andık. Bu uygulamayı dernek yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek karar aldık. Bu düşüncemizi Atatürkçü Düşünce Derneği genel merkeze de ilettik ve olumlu sonuç aldık. Genel merkezimizin düşüncemize sıcak bakması üzerine bizde bu bunu hayata geçirdik. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bizlere bu konuda destek veren herkese Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyorum."

İHA

ADD'den Atatürk için mevlit Yorumları