Başarılı polise silahını hediye etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-11-2010 (12:07)   Son Mesaj: 11-11-2010 (12:07)    Cevap: 0    Gösterim: 543  

11-11-2010

Başarılı polise silahını hediye etti

Başarılı polise silahını hediye etti

Muğla'nın Fethiye ilçesi Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Akgül, kadınlara cinsel tacizde bulunduğu ve hırsızlık yaptığı iddia edilen 2 zanlıyı suçüstü yakalayan polis memuruna tabancasını hediye etti.

Alınan bilgiye göre, Fethiye'de son 6 ayda yaşanan, kadınlara cinsel taciz ve hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlatan Fethiye Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerlerinden toplanan deliller doğrultusunda 2 zanlının kimliğini tespit etti.
    Fethiye'nin Patlangıç Mahallesi'nde ikamet eden yabancı uyruklu E.C'nin evine giren 2 zanlı, ev sahibini bıçakla tehdit ederek etkisiz hale getirdikten sonra çaldıkları eşyalarla evden çıkarken yakalandı.

Zanlılardan E.Ü'nün 14, A.P'nin 61 suçtan sabıkası olduğu belirlendi.

İfadelerinin alınmasının ardından ''cinsel istismar ve yağma'' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan E.Ü. tutuklandı, A.P. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Birçok kadın, Fethiye Emniyet Müdürlüğünü telefonla arayarak teşekkür etti.

Bu arada, Fethiye Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Akgül, hırsızlık amacıyla girdikleri evlerdeki kadınlara cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen 2 zanlıyı suçüstü yakalayan polis memuru Murat Yardımcı'ya tabancasını törenle hediye etti.

Törene katılan Fethiye Emniyet Müdürü İbrahim Saffet Koçer, ''Müdür yardımcısı arkadaşımız bu zanlıları yakalayan polise tabancasını armağan edeceğini söylemişti. Sözünü yerine getirdi'' dedi.

Ömer Akgül ise ''6 ay süren çalışmanın sonrasında arkadaşımız bu hırsızları yakalamış ve adalete edilmelerini sağlamıştır. Yakalayana silahımı armağan edeceğimi söylemiştim. Sözümü tuttum ve silahımı hediye ettim'' diye konuştu.

Başarılı polise silahını hediye etti Yorumları