Erdoğan'dan bir iyi bir de kötü haber   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-10-2010 (13:34)   Son Mesaj: 11-10-2010 (13:34)    Cevap: 0    Gösterim: 566  

11-10-2010

Erdoğan'dan bir iyi bir de kötü haber

Erdoğan'dan bir iyi bir de kötü haber

Erdoğan G.Kore'ye hareketi öncesi basın özgürlüğü, kürtçe tabela, KKDF, TRT, kamu borçlarının yapılandırılması, karikatür, sözleşmeli ve bedelli askerlik ile ilgili soruları yanıtladı ve bir iyi bir de kötü haberi vardı

Erdoğan uçuş öncesi yaptığı açıklamada ekonomik programdan taviz vermeyceklerini açıkladı. Ekonomik ve ticari ilişkilerin artmasına yönelik temasların gerçekleşeceğini açıklayan Erdoğan soruları cevapladı.
    Basın özgürlüğüne ilişkin olarak sorulan soruya cevap veren Erdoğan basın özgürlüğünün sınırsız olmadığını ifade etti. Erdoğan şunları söyledi: Siyasetçinin de sonsuz dokunulmazlığı yok. Süre bitince demoklesin kılıcı tepenizde yer alır. Kürtçe tabelalar konusuna gelince mahkeme bir karar vermişse bizim yapacağımız bir şey yok.

Biz halkımız ile bir araya gelerek bu sorunu çözmek istiyoruz. Ben özgürlüklerin kısıtlanması taraftarı değilim. Yeni anayasa hazırlanana kadar bu konuyu konuşmayacağımızı söyledim.

Borçların yapılandırılması ile ilgili arefe günü açıklamayı hedefliyoruz. KKDF'yi daha önce yüzde 15'ten 10'a indirmiştik. Daha sonra faizler nedeniyle bunu 10'dan 15'e çıkardık. Mali disiplin için attığımız bir adım farklı gelişme olursa değerlendireceğiz...

TRT'de çıktı diye özel kanal devlet kanalı diye niye ayırıyorsunuz. Özgürlükler ön plana çıktı. Bu kanallarda da buralarda tartışılabilecek. Açık net olarak görebileceğiz.

Radikal'in o savaşma konusunu anlamadım savaşan yok ki? Ben o başlığı yanlış attılar diye düşünüyorum.

Sözleşmeli er konusunda çalışma henüz bitmedi. Gazetelere sızan bakanımızın yaptığı açıklamalar bakanlığın yaptığı açıklamalardır. Bedelli kesinlikle gündemde yok. Dövizli askerlik ile bedelli askerliği de karıştırmayın. Bedelli kesinlikle gündemde yok bunu bilmenizi isterim.

Erdoğan'ı kediye köpeğe benzettikleri zaman sevimli hayvan yapıyordunuz. Kılıçdaroğlu'nun dansöz yapılmasını karikatürcülere sorun...

Erdoğan'dan bir iyi bir de kötü haber Yorumları