Kılıçdaroğlu rant iddiasına çok kızdı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-09-2010 (16:38)   Son Mesaj: 11-09-2010 (16:38)    Cevap: 0    Gösterim: 577  

11-09-2010

Kılıçdaroğlu rant iddiasına çok kızdı

Kılıçdaroğlu rant iddiasına çok kızdı

Sarıyer'de Eczacıbaşı'nın inşa edeceği Ormanada projesi için parsel bazında imar planı değişikliğinde rant iddiaları CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu çok kızdırdı. Kılıçdaroğlu Başkan'a bakın ne dedi:

CHP Parti Meclisi Üyesi Korkmaz Karaca, Sarıyer'deki yolsuzluk iddialarını CHP Parti Meclisi'ne taşıyarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na olayla ilgili bilgi verdi.
    Olay hakkında bilgi alan ve basında çıkan haberleri inceleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisiyle konu hakkında görüşmek isteyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e randevu vermediği gibi, çok sert çıktı.

Kılıçdaroğlu'nun "Ben size hiç bir yerde parsel bazımda imar değişikliği kararı almayın, imar değişikliklerini bölge bazında alın demiştim. Parsel bazında yapılacak değişikliklerin her zaman şaibeye açık olduğu konusunda sizi uyarmıştım" dediği öğrenildi.

CHP, Sarıyer Zekeriyaköy'de yapılması planan proje ile ilgili iddiaları Parti Meclisi'nde görüşecek. Kusurlu görülenler CHP üyesi ise gerekli cezalar verilecek. Partinin konu hakkında hukuki süreç de başlatmayı düşündüğü belirtildi.

Kılıçdaroğlu rant iddiasına çok kızdı Yorumları