Kız kıza cinsel istismarı önleyen dinleme   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 11-09-2010 (16:06)   Son Mesaj: 11-09-2010 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 511  

11-09-2010

Kız kıza cinsel istismarı önleyen dinleme

Kız kıza cinsel istismarı önleyen dinleme

Adana'da, cinayet soruşturması için yapılan teknik takipte kayda alınan telefon konuşmasına, 11 yaşındaki kız öğrenciyi cinsel istismar amacıyla ilaçlı meyve suyuyla bayıltmayı planladığı tespit edilen kadın ve sevgilisi takıldı.

Alınan bilgiye göre, emniyet müdürlüğü ekiplerince cinayet soruşturması için yapılan teknik takipte, 11 yaşındaki kız öğrenci G.C'yi kandırarak ilaçlı meyve suyuyla bayıltmayı planlayan Gülbani D. (31) ve küçük kıza cinsel istismarda bulunmak istediği belirlenen sevgilisi Hakkı A. (45) hakkında cumhuriyet savcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı.
    Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanıkların ''çocuğun nitelikli cinsel istismarı, cebir, tehdit ve hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma'' suçlarından 29'ar yıl hapisle cezalandırılması istendi. Savcı, cinsel istismarın teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle sanıklara verilecek cezada indirim yapılmasını talep etti.

İddianamede şöyle denildi:

''Sanık Gülbani D, tarım işçisi elciliği yapan sevgilisi Hakkı A'nın (45) isteği üzerine cinsel ilişkiye girmesi için komşusunun ilköğretim öğrencisi kızı 11 yaşındaki G.C'yi hedef seçti. Küçük kızın annesi A.C'yi (34) 'öksüz çocuklara yardım dağıtılacakmış, benimle gelsin yardım alalım' diyerek kandıran Gülbani D, küçük kızı yanına aldıktan sonra cep telefonuyla sevgilisi Hakkı A'yı aradı. Sevgilisine 'Kızı ayarladım, getiriyorum. Eczaneye gidip ilaç alacağım. Merkez Park'a geliyoruz. Kıza da meyve suyuna ilacı koyup içireceğim. Bunun için 50 lira isterim' dedi. Ancak sanıklar, Hakkı A'nın cep telefonunun cinayet soruşturmasıyla ilgili olarak güvenlik güçlerince dinlenmesi üzerine takibe alındı. İlaçlı meyve suyu içirdikleri mağduru evlerine götürmek isteyen sanıklar yakalandı.''

Sanıklar, adliyede ifade verirlerken telefon konuşmalarının dinletilmesi üzerine suçlamayı kabul etti.

Sanık Gülbani D, tutuklandığı nöbetçi mahkemede, Hakkı A'nın kendisinden sürekli küçük kız getirmesini istediğini belirterek, ''G.C'yi onun için getirmiştim. Uyuşturucu insidon maddesini verip Hakkı ile sevişmesini sağlayacaktım'', sanık Hakkı A. ise ''Sanık Gülbani'den bana küçük yaşta kız getirmesini istemedim. Ancak o bana 50 lira karşılığında G.C'yi getirmiş. G.C'yi görünce birlikte olmak istemedim. Yaşı çok küçüktü. Biz gezerken polisler yakaladı'' demişti.

Kız kıza cinsel istismarı önleyen dinleme Yorumları