Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin en genç Parti Meclis Üyesi Korkmaz Karaca “CHP Parti Meclisi Üyesi olarak partimde bir korku imparatorluğunu hiç yaşamadım ve görmedim” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)"nin en genç Parti Meclis Üyesi Korkmaz Karaca, anamurhaber.com"a CHP"deki son gelişmeleri değerlendirdi. Karaca, "CHP Parti Meclisi Üyesi olarak partimde bir korku imparatorluğunu hiç yaşamadım ve görmedim" dedi.
CHP Parti Meclis Üyesi Korkmaz Karaca, "Genel Sekreterimiz Sayın Önder Sav"la hareket etmekten pişman değilim. Önder Sav"la baba-oğul gibi olduk. 1000 kere olsa yine aynı duruşu sergilerdim. Parti içindeki son gelişmelerde üç isme dikkat etmek lazım. O isimlerden Sayın Nihat Matkap Genel Sekreterlik teklifini kabul etmedi.. Gülsüm Bilgehan Toker ile Dr. Gökhan Günaydın da teklif edilen görevleri kabul etmediler" dedi.
Karaca şöyle devam etti: "Sayın Kılıçdaroğlu partimizin genel başkanıdır. Partim ne emrederse onu yaparım. Git şurada çalış derse o görevi kabul ederim ve gider çalışırım. Çünkü CHP iktidara yürümektedir. Bu arada şu konunun altını çizmekte yarar var. 2011 Milletvekili Genel Seçimlerinde hiçbir yere aday değilim. Yaşım genç. İşim gücüm var. İş tempom çok yoğun."
Karaca, "CHP"nin iktidara gelmesi için biz de elimizden geleni yapacağız. Yeni MYK ve Sayın Kılıçdaroğlu artık CHP"yi iktidara taşımalıdır" diyerek sözlerine son verdi.