Erdoğan: Bir şey elde edemeyecekler   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-31-2010 (18:36)   Son Mesaj: 10-31-2010 (18:36)    Cevap: 0    Gösterim: 657  

10-31-2010

Erdoğan: Bir şey elde edemeyecekler

Erdoğan: Bir şey elde edemeyecekler

Taksim'de yaşanan canlı bomba eylemi ile ilgili konuşan Başbakan Erdoğan, ''Bu hunharca saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hiçbir şey elde edemediler. Bundan sonra da asla ve asla elde edemeyeceklerdir." dedi.

Şanlıurfa'da halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Bu hunharca saldırıyı şiddetle kınıyorum. Hiçbir şey elde edemediler. Bundan sonra da asla ve asla elde edemeyeceklerdir. Bakın şurada bir ifade var (Alandaki pankartı göstererek) Türk, Kürt Arap kardeşliğinin sonucu yüzde 95 mesele bu, mesele bu biz yaradılanı yaradandan ötürü severek buralara geldik, ayrımcılık yapanlar gereken cevabı aldı alıyor'' dedi.
    Erdoğan, Türkiye'yi karıştırmak, huzuru istikrarı güvenlik ortamını bozmak isteyenlere asla ve asla müsahama gösterilmeyeceğini ifade ederek, ''Bu saldırıların hiçbir şekilde Türkiye'yi birlik, kardeşlik ve kalkınma hedeflerinden alıkoymayacağını burada bir kez daha hatırlatıyorum'' dedi.

Erdoğan: Bir şey elde edemeyecekler Yorumları