TOBB Başkanı'ndan 87. yıl mesajı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-29-2010 (18:19)   Son Mesaj: 10-29-2010 (18:19)    Cevap: 0    Gösterim: 570  

10-29-2010

TOBB Başkanı'ndan 87. yıl mesajı

TOBB Başkanı'ndan 87. yıl mesajı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,Cumhuriyetin ilanının 87. yıl dönümünü nedeniyle yayımladığı mesajda 'süper güç' mesajını verdi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk iş dünyasının girişimci kabiliyeti ve üretim gücünün sürekli arttığına belirterek, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti;ni dünyanın en büyük ekonomik güçlerinden birisi yapmaya kararlı olduklarını kaydetti.
    Hisarcıklıoğlu, Cumhuriyetin ilanının 87. yıl dönümünü nedeniyle yayımladığı mesajında, Türk milletinin bağımsızlık ve demokrasiyi kendisine yaşam biçimi olarak seçtiğini vurguladı.

Türk milletinin Cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacağını ifade eden Hisarcıklıoğlu, tarih boyunca bağımsızlığından ödün vermeksizin, her türlü tehdide karşı birlik ve beraberlik duygularıyla kenetlenen milletin bu konudaki kararından asla vazgeçmeyeceği dile getirdi.

Türk iş dünyasının girişimci kabiliyeti ve üretim gücünün sürekli arttığına işaret eden Hisarcıklıoğlu, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti;ni dünyanın en büyük ekonomik güçlerinden birisi yapmaya kararlı olduklarını vurguladı ve şunları kaydetti:

''Türkiye Cumhuriyeti;nin kuruluşunun 87. yılını kutlarken, sahip olduğumuz çağdaş değerlerin ve hakların bir kez daha sevincini ve gururunu yaşamaktayız. Büyük kurtuluş mücadelesinin ardından, milletimizin hak ettiği yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu bildiren, bu ülkenin yolunu çağdaş medeniyetler yolu olarak tüm dünyaya ilan eden, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyorum.

Şahsım ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu adına, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutlar, ilelebet payidar kalacak ülkemizi, medeniyet yarışında en ileriye taşımak için, iş dünyası olarak üzerimize düşeni yapacağımıza söz verdiğimizi bir kez daha ifade etmek isterim.''

TOBB Başkanı'ndan 87. yıl mesajı Yorumları