Müteahhitler sorunlarını masaya yatırdı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-29-2010 (16:21)   Son Mesaj: 10-29-2010 (16:21)    Cevap: 0    Gösterim: 621  

10-29-2010

Müteahhitler sorunlarını masaya yatırdı

Müteahhitler sorunlarını masaya yatırdı

Mütahitler derneği (ÇEKMÜDER) ilk toplantısın ilçe belediyesi ile birlikte yaptı. Müteahitler sorunlarını masaya yatırdı…Mütaahit ve Belediye el ele verecek…

İstanbul"un önde gelen müteahitleri ÇEKMÜDER"in ilk toplantısında bir araya gelerek sektörün sorunlarını masaya yatırdılar...
    ÇEKMÜDER"in başkan yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, müteahit arkadaşlarımızın en önemli sorunlarından bir tanesinin yapılacak inşaatların ruhsat dönemindeki problemler olduğunu belirtirken, ruhsat döneminde belediyelerin bu konuda daha hassas olmalarını rica etti...

Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı Hasan Öztürk ise mütahitler tarafından başta ruhsat dönemi olmak üzere bir çok konudaki soruları tek tek cevap vererek hem müteahitlerin hem de belediyenin ilgili birimlerinin birbirlerine destek olmalarını söyledi...

ÇEKMÜDER"in ilk toplantısında Bolelli Grup AŞ"nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bolelli, Balparmak Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Altıparmak, Toplusoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Toplusoy, Uşak Seramaki Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Tanış, ünlü işadamlarından Turan Cam"ın sahibi Cengiz Turan, çok sayıda proje müellifi ve mimarlar da hazır bulundular...

,ÇEKMÜDER Başkanı Hakkı Çelik"in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıda müteahitler, belediye yetkilileriyle görüş alış verişinde bulundular...

Toplantı sonunda ise aciliyet arz eden önemli sorunlar ve çözümleri nasıl olacağını belirten bir rapor hazırlanarak Belediye yetkililerine sunulacak...

Yapılan bu uygulama ise İstanbul dışındaki il ve ilçelere de örnek bir yol haritası olmuş olacak... Yapılan bu toplantılarla başta İnşaat sektörü ve onu takip eden diğer sektörlerde bir canlılık getirtilmesi planlanmakta...

Müteahhitler sorunlarını masaya yatırdı Yorumları