Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'nın birlikte hazırlayıp sunduğu Teke Tek Özel'e Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök konuk oldu. Özkök '411 el kaosa kalktı' manşetini savundu. 'Bu benim zekam' dedi.
Programın hemen başında komik bir anektod izleyici ile paylaşıldı: Murat Bardakçı, Ertuğrul Özkök'e "Teke Tek Özel'e gelir misin?" dedi. Özkök, bu davete "Ne zaman, nerede yiyoruz?" şeklinde yanıt verdi. Özkök "Özel"i "ördek" olarak anladığı için bu yanıtı verdiğini söyledi. Murat Bardakçı'nın meşhur bir ördek yemeği olduğunu kaydeden Özkök, bu yanlış anlamanın normal olduğunu söyledi.
Özkök, çok konuşulan "411 el kaosa kalktı" manşeti ile ilgili olarak, "Ne oldu sonra Anayasa Mahkemesi'ne gidildi. Benim anlamadığım şu, dünyanın neresinde bir manşetle dünyalar yıkılıyor. Tut ki o manşet yanlıştı. Ergenekonda neler oldu... Ne manşetler atıldı. O manşetlerden sonra albaylar kafasına sıktı gitti, bununla ilgili kimse bir şey söylemedi. Farklı bir manşet attım. Bu da benim gazetecilik zekam." dedi.
Özkök, Ahmet Kaya manşeti için de "Ahmet Kaya'nın kendisi şerefsiz lafını kullanıyor başkaları için. Türkiye'den gittikten sonra öldü... Hala böyle şeyler konuşuluyor. Ha bugün olsa o manşeti atmazdım. O günün gazeteciliği öyleydi. Bugün genel yayın yönetmeni olmadığım için çok mutluyum. 10 yaş gençleştim. Üzerimden bir yük kalktı. Genel yayın yönetmeni ve yazardım. Ama kimseyi inandıramdım. Doğan grubunun temsilcisi diyorlardı." şeklinde konuştu.
habertürk