İHH'dan İslami Cihad açıklaması   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-27-2010 (15:57)   Son Mesaj: 10-27-2010 (15:57)    Cevap: 0    Gösterim: 729  

    10-27-2010

    İHH'dan İslami Cihad açıklaması

    İHH'dan İslami Cihad açıklaması


    İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, İslami Cihad üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren kişinin İHH ile ilgisi olmadığını bildirdi.

    Bülent Yıldırım, bazı Türk aktivistlerin İslami Cihad militanlarıyla görüşerek fotoğraf çektirdiği iddiasıyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'den giden her aktivistin İHH gönüllüsü olmadığını belirtti.
    Yıldırım, şunları kaydetti:

    ''Gazze'de İslami Cihad üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren kişinin İHH ile ilgisi yok. Giden bir gönüllü Gazze'de hatıra fotoğrafı çektirmiş ve sitesine koymuş. İHH aktivistlerinin böyle fotoğraf çekip de siteye koymasını mı bekliyorlar?

    İnsanlık vicdanında mahkum olan İsrail'in uluslararası hukuk alanında da mahkum olmasını ümit ediyoruz. İsrail'in gerçek yüzünü dünyaya göstermeye devam edeceğiz. Mavi Marmara gemisinde sivil ve savunmasız 9 Türk vatandaşını katleden İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu askerlerini kahraman olarak görüyor. Netanyahu'nun göklere çıkardığı, cesaret madalyası verdiği 13 komando, bir ülkenin düzenli ordusuna karşı savaşmadı. Uluslararası sularda, insani yardım götüren masum, sivil ve savunmasız insanlara saldırdı. Netanyahu'nun cesareti varsa istediği televizyonda canlı yayına çıkalım, orada kendisini savunsun.''




    İHH'dan İslami Cihad açıklaması Yorumları