Of'un satranç şampiyonları belli oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-27-2010 (15:51)   Son Mesaj: 10-27-2010 (15:51)    Cevap: 0    Gösterim: 573  

10-27-2010

Of'un satranç şampiyonları belli oldu

Of'un satranç şampiyonları belli oldu

Of Kaymakamlığı tarafından ilk kez düzenlenen Cumhuriyet Satranç Turnuvası'nın galipleri belli oldu.

Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi salonunda gerçekleştirilen ve 54 sporcunun katıldığı turnuvada miniklerde Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu öğrencisi Umut Kızıltay, yıldızlarda Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Kadir Oğanberdi, gençlerde ise Of Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Okumuş birinci oldu. Minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlenen turnuvanın ödülleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları esnasında törenle verilecek.
    En önemli önceliklerinin eğitim olduğunu her fırsatta dile getiren Of Kaymakamı Tuncay Sonel, "Geçen yıl tüm sınıflarımıza dağıttığımız satranç takımlarıyla istedik ki çocuklarımız boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirsinler ve satranç oynayarak zekalarını kullanmayı öğrensinler. Bunun meyvelerini görmek bizi fazlasıyla memnun etti. Ben buradan turnuvaya katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum." dedi.

Geçen yıl gerçekleştirilen 301 dersliğe 301 satranç takımı projesi ile Of Kaymakamlığı tarafından tüm sınıflara satranç takımı dağıtılmış ve öğrencilere satranç oynama alışkanlığı kazandırılmıştı.

Of'un satranç şampiyonları belli oldu Yorumları