USB'den Windows 7 kurun!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-25-2010 (16:39)   Son Mesaj: 10-25-2010 (16:39)    Cevap: 0    Gösterim: 807  

10-25-2010

USB'den Windows 7 kurun!

USB'den Windows 7 kurun!
    Windows 7'yi USB bellekten kurulum yapabileceğinizi biliyor muydunuz. Hatta USB bellekten yapılan kurulum Vista CD’sinden çok daha hızlı...

Microsoft'un yeni işletim sistemi olan Windows 7"yi bilgisayar sistemine hızlıca kurmak oldukça kolay. İhtiyacınız olan tek şey en az 4 Gbyte kapasiteli bir USB disk ve sistemi USB"den Boot eden bir anakart (USB Bellekten XP Yüklemek).

USB'den Windows 7 kurun!

USB'den Windows 7 Kurmanın Yollarını Görmek İçin Tıklayınız

Windows 7 CD"sini USB bellekten kurmak oldukça kolay ve performanslı. Özellikle Netbook sistemler gibi optik sürücüsüne sahip olmayan sistemler için bu büyük bir avantaj.

Yapmanız gereken tek şey sizlere adım adım anlatacağımız yöntemi aynen uygulamak ve kurulumu da USB bellekten başlatmak. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, USB belleği Windows 7 CD'si haline getirmenin yollarını adım adım anlattı.

USB Belleği Sisteme Takın

İlk olarak en az 4 Gbyte büyüklüğünde olan USB belleği sisteme takın. Bu belleğin sistem tarafından kurulmasını bekleyin ve başlat menüsünde yer alan komut satırına "CMD" komutunu girerek "Enter" tuşuna basın.

USB'den Windows 7 kurun!

"Diskpart" komutunu yazın.

Bu komutu girdiğinizde karşınıza DOS ekranı açılacak. İşte bu bölümün komut satırına "Diskpart" komutunu yazın ve "Enter" tuşuna basın.

:: USB bellekten Windows 7kurulum deneyiminizi burada paylaşabilirsiniz?

SDN - ShiftDelete.Net

USB'den Windows 7 kurun! Yorumları