Zengin ve fakir öğrenciyi kardeş yaptı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-24-2010 (21:52)   Son Mesaj: 10-24-2010 (21:52)    Cevap: 0    Gösterim: 584  

10-24-2010

Zengin ve fakir öğrenciyi kardeş yaptı

Zengin ve fakir öğrenciyi kardeş yaptı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Biz Kaç Kardeşiz’ projesi çerçevesinde bir kez daha fakir öğrencilerin yüzü güldü.

Abdullah Biçer ve Merve Karabıyık'ın haberi

Proje çervesinde Mersin genelinde 2300 fakir öğrenci ile 2300 zengin öğrenci kardeş oldu.
    Kardeşlik projesi çerçevesinde Tarsus"un Akgedik köyünde, Akgedik İlköğretim okulunda düzenlenen törenle zengin öğrencilerin hediyeleri fakir öğrencilere verildi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Şimşek, eşilinğe Tarsus"a getirilen hediyeler yaklaşık 35 öğrencinin yüzünü güldürdü.

Öğrencilerin istedikleri hediyeleri not alan ve her istedikleri hediyeyi temin ettiklerini dile getiren Şimşek, Kırtasiye"den mutfağa, giyecekten yiyeceğe kadar her türlü hediyeyi öğrencilere aldıklarını söyledi.

Yeni elbiselerini ve ayakkabıları giyen öğrenciler, yeni çantaları, defterleri ve kitapları ile mutluluk pozları verdiler.

Öğrencilerin çocuğunun tercihi okul çantaları, önlükleri ve hikaye kitapları olurken, fakir anne ve babalarını da unutmadılar.

Öğrencilerin kimi anne ve basına mutfak tüpü aldı. Kimi battaniye, kimide kazak aldı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Şimşek, Tarsus Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Doğan okul yöneticileri, öğretmenler öğrenciler katıldı.

HABER 7

Zengin ve fakir öğrenciyi kardeş yaptı Yorumları