Muğla Üniversitesi'nde rektörlük seçimi yapıldı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 10-21-2010 (19:51)   Son Mesaj: 10-21-2010 (19:51)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

10-21-2010

Muğla Üniversitesi'nde rektörlük seçimi yapıldı

Muğla Üniversitesi'nde rektörlük seçimi yapıldı

Muğla Üniversitesinde rektör adaylarını belirlemek için yapılan seçimde Prof. Dr. Mansur Harmandar 200 oy aldı.

Muğla Üniversitesi Kültür Merkezi'nde yapılan ve 356 öğretim üyesinin oy kullandığı seçimde Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mansur Harmandar 200 oy aldı.
    Şeçimde Prof. Dr. Nurettin Demir 57, Prof. Dr. İbrahim Yökaş 27, Prof. Dr. Nevres Aydoğan 22, Prof. Dr. Namık Açıkgöz 9, Prof. Dr. Lale Afrasyap 6, Prof. Dr. İrfan Palalı 5, Prof. Dr. Zekeriya Güney 2, Prof. Dr. Nilgün Çelebi 5 oy aldı. Adaylığını açıklamayan Prof. Dr. Murat Barlas'a 1 oy verilen seçimde 6 oy boş çıktı. Seçimlerde 340 öğretim elemanı oy kullandı.

Prof. Dr. Mansur Harmandar sonuçların açıklanmasının ardından salondaki öğretim görevlileri tarafından alkışlanarak tebrikleri kabul etti.

Harmandar, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçimlerde aldığı oyun yeterli bir sonuç olduğunu ifade ederek, ''Burada kazanan yada kaybeden yoktur ve kazanan Muğla Üniversitesidir. Biz Muğla Üniversitesi olarak büyük bir ailenin mensuplarıyız. Üniversite huzuru, barışı, kardeşliği ve sevgiyi seçmiştir. Öğretim üyelerini tebrik ediyorum çünkü bu başarı öğretim üyelerinin başarısıdır'' dedi.

aa

Muğla Üniversitesi'nde rektörlük seçimi yapıldı Yorumları