Özdemir: Avcı beni en son dinleyecek kişi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-21-2010 (18:17)   Son Mesaj: 10-21-2010 (18:17)    Cevap: 0    Gösterim: 469  

10-21-2010

Özdemir: Avcı beni en son dinleyecek kişi

Özdemir: Avcı beni en son dinleyecek kişi

'Devrimci Karargah Örgütü' soruşturması kapsamında 'mağdur' sıfatıyla ifade verdikten sonra adliyeden ayrılan gazeteci Cüneyt Özdemir, ''Bırakın Türkiye'yi, dünyada beni dinleyecek son insan Hanefi Avcı'dır'' dedi.

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Kadir Altınışık'a ifade verdikten sonra adliyeden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özdemir, ''1996 yılında Mehmet Ali Birand ile yaptığım görüşmelerden biri dinlenildi. Zaten 32. gün programını hazırlarken haber için yaptığımız görüşmeydi. Görüşmenin içeriğinde bir şey yok'' diye konuştu.
    Savcılıkta kendisine sorulması üzerine, şikayetçi olacağını söylediğini belirten Özdemir, şunları kaydetti:

''Bu görüşmelerin bantlarının Hanefi Avcı'nın ofisinde bulunduğu iddia ediliyor. Beni dinleyen kişinin Hanefi Avcı olmadığını düşünüyorum. Bırakın Türkiye'yi, dünyada beni dinleyecek son insan Hanefi Avcı'dır. Burada sanırım Hanefi Avcı mağdur durumdaysa, şu anda bazı iddialar var, bir diğer mağdur da telefonları dinlenen biz gazetecileriz. O yüzden, bizim gazetecilik mesleğiyle ilgili yaptığımız konuşmaları kim dinlediyse, kim kayıt altına aldıysa ve bunca yıldır sakladıysa bunların bulunması hepimiz için önemlidir diye düşünüyorum.''

Özdemir: Avcı beni en son dinleyecek kişi Yorumları