Adnan Menderes'te Kırlıoğlu adaylıktan çekildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-18-2010 (19:53)   Son Mesaj: 10-18-2010 (19:53)    Cevap: 0    Gösterim: 612  

10-18-2010

Adnan Menderes'te Kırlıoğlu adaylıktan çekildi

Adnan Menderes'te Kırlıoğlu adaylıktan çekildi

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektör adayı Prof. Dr. Hilmi Kırlıoğlu'nun adaylıktan çekildiği bildirildi.

ADÜ'den yapılan yazılı açıklamada, ağustos ayında adaylığını açıklayan Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Öğretim Üyesi Kırlıoğlu'nun, ADÜ Rektörlüğüne gönderdiği yazı ile adaylıktan çekildiğini ifade ettiği belirtildi.
    Açıklamada, Rektörlük seçimlerinin 21 Ekim'de ADÜ Atatürk Kongre Merkezi'nde saat 08.00'de başlayacağı ve oy verme işleminin aynı gün saat 15.00'de sona ereceği ifade edildi.

Açıklamada, 21 Ekim'de salt çoğunluğun sağlanamaması halinde, seçimlerin 23 Ekim'de aynı yer ve saatte yapılacağı kaydedildi.

Şu ana kadar mevcut Rektör Prof. Dr. Şükrü Boylu'nun yanı sıra, ADÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun ve Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gökhan Erpek, ADÜ Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Kaya, ADÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sema Başak ve ADÜ Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu adaylıklarını açıkladı.

Adnan Menderes'te Kırlıoğlu adaylıktan çekildi Yorumları