İlköğretim okuluna molotof attılar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-10-2010 (00:57)   Son Mesaj: 10-10-2010 (00:57)    Cevap: 0    Gösterim: 509  

10-10-2010

İlköğretim okuluna molotof attılar

İlköğretim okuluna molotof attılar

Küçükçekmece'de bölücü terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılmasını bahane eden örgüt yandaşları Yunus Emre İlköğretim Okulu'na molotoflu saldırı düzenledi.

Saldırı sonucu çıkan ufak çaplı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, zanlıların yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.
    Bölücü örgüt yandaşları Kanarya Mahallesi Karakuş Sokak'taki Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun birinci katında bulunan yemekhanesine ve kazan dairesine saat 22.00 sıralarında molotof kokteyli attı.

Büyük gürültüyle patlayan molotoflar okulda küçük çaplı yangına neden oldu. Olay esnasında yemekhanede kimsenin bulunmaması olası yaralanma ya da can kaybını önledi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü. Atılan patlayıcı maddeler kazan dairesinin içine giremezken, küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.

LİSELİ SERAP'IN ÖLDÜĞÜ YERDEN BİRKAÇ METRE UZAKLIKTA

Saldırı esnasında okulun farklı bölümünde olduğunu ifade eden okulun görevlisi, "Şahıslar okulun yemekhane penceresine ve kazan dairesine molotof kokteyli atmışlar. Allah korusun, kazan dairesi patlayabilirdi. Çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü." ifadelerini kullandı.

Görgü tanıkları, olay yerine birkaç metre mesafede geçtiğimiz yıl bir belediye otobüsüne molotoflu saldırı düzenlendiğini; saldırıda liseli Serap Eser'in hayatını kaybettiğini hatırlattılar.

Saldırı sonrası olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Zanlıları yakalamak için geniş çapta soruşturma başlatıldı.

İlköğretim okuluna molotof attılar Yorumları