İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün eski eşi Aylin Kotil, siyasete katılacağı söylentileri ile ilgili açıklama yaptı.
'Çocuklar Gülsün Diye' projesi kapsamında anaokulu açılışı için Erzurum'un Köprüköy ilçesine gelen İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün eski eşi Aylin Kotil, siyasete katılacağı söylentileri ile ilgili açıklama yaptı. Zaten Cumhuriyet Halk Partisi'nde aktif olarak çalıştığını belirten Kotil, "Milletvekilliği seçimlerinde adaylığımı ilan etmedim ama partim beni hangi görevde görmek istiyorsa ben o görevde hizmet vermeye hazırım. Ve partim için her zaman daha aktif birşekilde çalışmayı isterim" dedi.
Eski eşi Mustafa Sarıgül ile aynı partide olmaları ile ilgili konuşan Aylin Kotil, her zaman aynı çizgide olduğunu, çizgisini hiçbir zaman değiştirmediğini ve başka oluşumların içine girmediğini kaydetti. Mustafa Sarıgül'ün eski eşi Kotil son olarak şunları dile getirdi: "Siyasette gönlümden geçen herhangi bir mevki yok. Partim için her görevde çalışmaya hazırım."