Antalya'nın Serik, Manavgat ve Alanya ilçeleri ile Mersin'in Anamur ilçelerinde, kuvvetli yağış ve kısa süreli fırtınayla birlikte su hortumu, sahil kesimlerinde hortum bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Antalya'nın Serik, Manavgat ve Alanya ilçelerinde, kuvvetli yağış ve kısa süreli fırtınayla birlikte su hortumunun, etkisini geç saatlere kadar sürdüreceği tahmin ediliyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün açıklamasında, vatandaşların ve ilgililerin, ani sel, lokal su baskını, yıldırım, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
ANTALYA'NIN GAZİPAŞA, MERSİN'İN ANAMUR İLÇELERİNDE HORTUM BEKLENİYOR
Antalya'nın Gazipaşa, Mersin'in Anamur ilçelerinde, kuvvetli yağış ve kısa süreli fırtınayla birlikte açıklarda su hortumu, sahil kesimlerinde ise hortum beklendiği bildirildi.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıda, Antalya'nın Gazipaşa, Mersin'in Anamur ilçelerinde, kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve kısa süreli fırtınayla birlikte oluşacak hortumların etkisini sabah saatlerine kadar sürdüreceğinin tahmin edildiği belirtildi.
Vatandaşların ve ilgililerin, ani sel, lokal su baskını, yıldırım, çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.