CHP: Biz türban raporu hazırlatmadık   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 10-08-2010 (15:34)   Son Mesaj: 10-08-2010 (15:34)    Cevap: 0    Gösterim: 541  

10-08-2010

CHP: Biz türban raporu hazırlatmadık

CHP: Biz türban raporu hazırlatmadık

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ''Kendisine partisinin hazırladığı türban raporunun sunulup sunulmadığına'' ilişkin bir soruya cevap verdi. CHP'li Okay da, türban konusunda herhangi bir rapor hazırlatmadıklarını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kendisine partisinin hazırladığı türban raporunun sunulup sunulmadığına'' ilişkin bir soruya, ''Ben bir rapor görmedim'' dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay da, CHP'nin türban konusunda herhangi bir rapor hazırlatmadığını açıkladı.
    CHP yönetimi için konu üzerinde çalıştığı iddia edilen Bilim Yönetim Kültür Platformu'nun (BYKP) raporun taslağını hazırlayarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu"na sunduğu iddia edilmişti.

KILIÇDAROĞLU: DAHA BEN BİR RAPOR (CHP'NİN TÜRBAN RAPORU) GÖRMEDİM

Kılıçdaroğlu, partisince Bolu Büyük Abant Otel'de düzenlenen toplantıya gelişinde, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP'nin sosyal demokrat bir parti olduğunu, sosyal faaliyetlerinin de bulunduğunu belirten Kılıçdaroğlu, Abant'da milletvekilleri ve MYK üyeleri ile yararlı bir toplantı yapacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, bugün ve yarın devam edecek toplantıda hem Türkiye'yi, hem dünyayı, hem de partilerini konuşacaklarını ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, ''Bazı gazetelerde CHP'nin türban raporuna ilişkin haberler yer aldığını'' ifade etmesi üzerine, ''Daha ben bir rapor görmedim'' diye konuştu.

CHP: Biz türban raporu hazırlatmadık Yorumları