Evine giren hırsızlardan '4 kahvehane' dayak yedi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 09-30-2010 (14:08)   Son Mesaj: 09-30-2010 (14:08)    Cevap: 0    Gösterim: 825  

09-30-2010

Evine giren hırsızlardan '4 kahvehane' dayak yedi

İşte günün en ilginç haberi... İzmir'de evine giren hırsızları kovalayan ve sığındıkları kahvehaneye giren evsahibi burada feci şekilde dövüldü. Ev sahibi, kaçıp sırayla sığındığı kahvehanelerde de bulundu ve...

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir eve giren iki hırsız, ev sahibi Ulaş Bahadır'a yakalandı. Paniğe kapılan hırsızlardan biri evin penceresinden, diğeri evin balkonundan atlayarak kaçtı. Hırsızlar yakında bulunan bir kahveye sığındı. Bu sırada peşlerinden kahveye giren ev sahibi Ulaş Bahadır, iki hırsız ile hırsızın yakınlarının saldırısına uğradı. Kahveye gelen iki polis de saldırılardan nasibini aldı. Polis, güç de olsa 2 zanlıyı gözaltına almayı başardı.

Olay, Bayraklı ilçesi Erenler Mahallesi 2140/2 sokakta dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Kaynakçılık yapan Ulaş Bahadır, memleketi Diyarbakır'a gönderdiği eşi ve 3.5 yaşındaki kızının ardından vakit geçirip oturmak için yakındaki kahveye gitti. Kahvede bir süre oturduktan sonra eve giden Bahadır, içerden sesler geldiğini duydu. İçerdeki kişiler, ev sahibinin geldiğini fark edince panikleyerek kaçmak istedi. Bunun üzerine zanlılardan biri evin mutfak penceresinden, diğeri ise balkondan atlayarak kaçtı. Kaçan zanlıların peşinden koşarak takip eden Bahadır, zanlıların, aynı sokağın girişindeki kahveye sığındıklarını gördü. Bunun üzerine zanlıların peşinden kahveye dalan Ulaş Bahadır, neye uğradığını şaşırdı. Bir anda kapıyı kapatan hırsızlar, yanlarında bulunan bir grup yakını ve arkadaşıyla birlikte Ulaş Bahadır'a vurmaya başladı. Bahadır'la birlikte kahveye gelen iki polis de saldırganların hedefi oldu.
    Sırtından ve kolundan aldığı sopa darbeleriyle acılar içinde kıvranmaya başlayan Ulaş Bahadır, kahveden kaçarak kendisini zor kurtardı. Olay yerine gelen polis ekipleri de kahvedeki zanlıları yakalayarak gözaltına almak istedi. Bu sırada polislere de mukavemette bulunarak zor anlar yaşatan 18 yaşındaki G.Ç. ile 14 yaşındaki Ö.P. gelen takviye ekipler yardımıyla etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Ev sahibi Bahadır ise ilk saldırının ardından yaklaşık 20 kişinin kendisini kovalaması üzerine iki sokak ilerideki bir başka kahveye sığındı. Buraya gelen zanlılar Bahadır'ı dövdü. Bahadır, sığındığı üçüncü kahvede kendisini tuvalete kilitledi. Tuvaletin kapısını kıran hırsızlık zanlılarının yakınları ve arkadaşları burada da Bahadır'ı hırpalamayı sürdürdü. Ev sahibini, son gittiği kahveye gelen çok sayıda polis ekibi kurtardı.

Bayraklı Çay Mahallesi Polis Merkezi'ne götürülen zanlıların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. Aldığı darbeler nedeniyle incinen sol kolu askıya alınan Ulaş Bahadır, "Bu kişiler büyük ihtimalle benim kahvede olduğumu takip ettiler. Evde kimse olmadığını bildikleri için mutfak penceresini tornavidayla açıp içeriye girmişler. Benim eve geldiğimi anlayınca, eşimin ziynet gümüş takılarını çalıp kaçtılar. Tanıdık arkadaşlarının olduğu kahveye kadar kaçıp beni pusuya düşürdüler. Ellerinden polis sayesinde kurtuldum. Az daha beni öldüreceklerdi. Emniyet yetkililerinden tek isteğim oturmuş olduğumuz bu bölgede güvenlik önlemlerini artırsınlar. Yoksa ileride daha büyük olaylar da olabilir" diye konuştu.

Evine giren hırsızlardan '4 kahvehane' dayak yedi Yorumları