Bolu'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-26-2010 (12:08)   Son Mesaj: 09-26-2010 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 571  

09-26-2010

Bolu'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Bolu'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Bolu'da kamyonet D-100 karayolunun Köroğlu Park Alanı mevkisinde, karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Bolu'daki trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
    Edinilen bilgiye göre, Bolu'dan Zonguldak'a giden Kazım Sönmez idaresindeki 67 NF 888 plakalı kamyonet, D-100 karayolunun Köroğlu Park Alanı mevkisinde, karşı yönden gelen Şerafettin Koç yönetimindeki 34 ZF 028 plakalı kamyonla çarpıştı.

Kamyonette bulunan Mehmet Abatlı öldü. Hafif yaralanan Sönmez, Bolu Köroğlu Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kamyonette sıkışan Abatlı'nın cesedi, Bolu Belediyesi İtfaiyesi kaza kırım ekiplerince yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu çıkarılarak Bolu Köroğlu Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Kamyon sürücüsü Koç, kaza anını anlatırken ''Kamyonetin karşı yönden üzerime doğru geldiğini gördüm. Önce yavaşladım ve daha sonra durdum. Kamyonet geldi ve bana çarptı'' dedi.

Bolu'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı Yorumları