Tartıştığı patronunun aracını yaktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-18-2010 (23:07)   Son Mesaj: 09-18-2010 (23:07)    Cevap: 0    Gösterim: 508  

09-18-2010

Tartıştığı patronunun aracını yaktı

Tartıştığı patronunun aracını yaktı

Kağıthane'de, kız meselesi yüzünden tartıştığı eski patronunun otomobilini yakan Bülent Uysal (33) isimli kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Yaktığı otomobilin kendine ait olduğunu söyleyen Uysal "Benim bir suçum yok" dedi.
    Olay 12 Eylül tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, Emniyetevleri Mahallesi Özcan Sokak Numara 5'de bulunan Şömine Restaurant'ın sahibi Erol Yıldırım ile yanında çalışan Bülent Uysal kız meselesi yüzünden tartıştı. Yaşanan tartışmanın ardından Uysal, restoranın önünde park halinde duran Erol Yıldırım'a ait 60 AH 556 plakalı Tempra otomobili benzin dökerek yaktı.

Kağıthane Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği'ne bağlı ekipler kamera görüntülerinden yola çıkarak, failin 51 suç kaydı bulunan Bülent Uysal olduğu belirlendi. Polisin yaptığı çalışma sonucu Bülent Uysal gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Bülent Uysal; "Ben kendi aracımı yaktım." dedi.

Tartıştığı patronunun aracını yaktı Yorumları