Sarkan ipi yakarken evini kül etti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (15:04)   Son Mesaj: 09-16-2010 (15:04)    Cevap: 0    Gösterim: 582  

09-16-2010

Sarkan ipi yakarken evini kül etti

Sarkan ipi yakarken evini kül etti

Kayseri'de ev sahibinin yaktığı kanepeden sarkan iplik parçası, evin tamamen yanmasına neden oldu. Dumandan etkilenen 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Erciyesevler Mahallesi 313. Sokak'ta Güler Yiğit'e ait evde, söndürülmeden bırakılan ip parçası yangına neden oldu.
    Olayda apartman dairesi tamamen yanarken, dumandan etkilenen üst katta oturanlardan Münevver İlbaş (25), Furan İlbaş (2), Kevser Duru (26) ve Mustafa Duru (7) Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını çevreye yayılmadan söndürdü. Tamamen yanan dairede ilk belirlemelere göre 15 bin lira dolayında maddi zarar meydana geldi.

Evindeki eşyaları tamamen yanan Güler Yiğit, polise verdiği ifadesinde yangının kanepe örtüsünün ipinden kaynaklandığını belirterek, ''Kanepenin örtüsünün ucundaki ip tiftiklenmiş. İpi çakmakla yakıp elimle söndürdüm. Daha sonra yan odaya namaz kılmaya gittim. Namaz bitince evde yangın başladı. Kanepe, perdeler hepsi birden yanmaya başladı. Komşular hortumla su tuttu ama evi kurtaramadık'' dedi.

Sarkan ipi yakarken evini kül etti Yorumları