Erdoğan yüzünden evde kalan adam!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 09-16-2010 (14:52)   Son Mesaj: 09-16-2010 (14:52)    Cevap: 0    Gösterim: 583  

09-16-2010

Erdoğan yüzünden evde kalan adam!

Erdoğan yüzünden evde kalan adam!

TRT Şeş'te bir gezi programında 'Ankara’da bir adam vardı, neydi adı, hani uzun boylu. Bıyıklı' diyerek Erdoğan'ı tarif eden Bingöl'ün dağ köyünden bir vatandaş evde kalmasının yükünü Erdoğan'a yüklüyor. Neden mi?

Fatih Altaylı'nın yazısı
    BİR dostum, Tayyip Erdoğan"ın nasıl üst üste 7 seçimden galip çıktığını önceki gece anlamış.
    Derin bir siyasi analiz sonucu değil, TRT 6"yı izlerken anlamış.

TRT Şeş"te bir program var. Gezi programı.

Bir sunucu Türkiye"yi geziyor, gittiği yerlerde yaşayan Kürt vatandaşlarla Kürtçe sohbetler yapıyor.

Programın yolu Bingöl"ün bir dağ köyüne düşüyor.

Sunucu, köydeki yaşlı bir amcayla sohbet ediyor.

Sunucu soruyor: "Amca kaç yaşındasın?" Kürt vatandaş yanıtlıyor: "74."

Sunucu soruyor: "Yengeyi göremiyorum. Hanım nerede?" Kürt vatandaş yanıtlıyor: "Öldü."

Sunucu soruyor: "Yeniden evlenmemişsin." Kürt vatandaş yanıtlıyor: "Evlenecek karı bulamadım."

Sunucu soruyor: "Niye seni beğenmiyorlar mı, yaşlı mı buluyorlar?"

Kürt vatandaş yanıtlıyor: "Yok. Ne yaşlısı. Ankara"da bir adam vardı, neydi adı, hani uzun boylu. Bıyıklı..."

Sunucu anlamıyor.

Kürt vatandaş biraz düşünüp buluyor: "He Erdogan Erdogan. Onun yüzünden evlenemedim.

Buradaki bütün karılara maaş bağlamış. Ayda yüz lira veriyor. Bir kart dağıtmış. Hepsi bedavadan doktora gidiyor. O yüzden de evlenmiyorlar benimle. İhtiyaçları yok ki bana. Hepsi rahat."

Dostuma göre Anadolu"da kadınlar AKP"ye gönülden bağlanmışlar. "Başarının ardında bu kadınlar var.

Belki 74 yaşındaki amcayı kızdırıyor ama onunla evlenmek zorunda kalmayan onlarca kadını kazanıyor" diyor.

YAZININ ORJİNALİ İÇİN TIKLAYINIZ!!!

Erdoğan yüzünden evde kalan adam! Yorumları