Silahtaki şifre şoku   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 01-20-2010 (19:49)   Son Mesaj: 01-21-2010 (23:10)    Cevap: 1    Gösterim: 702  

01-20-2010

Silahtaki şifre şoku

Silahtaki şifre şoku
    Irak ve Afganistan'daki ABD ordusu İncil'deki ayetleri tüfeklerine kazıdılar.

Coniler'in silahlarında İncil şoku. "Trijicon" adlı firma tarafından üretilen tüfeklerin üzerine ayetlerin şifrelendiği ortaya çıktı. Nişangahlardaki '2COR4:6' ve 'JN8:12' gibi değişik rakam ve harflerin kazılı olduğunu saptayan Amerikan ABC televizyonu, bu silahlarla Irak ve Afganistan askerlerine eğitim verildiğini de belirtti.

O AYETLERİN ANLAMLARI

Nişangahtaki '2COR4:6', İncil'in 'İkinci Korintliler 4:6' bölümünü işaret ediyor. İncil'in bu bölümünde 'Karanlığı aydınlatan ışığı veren Tanrı, yüceliğini İsa'nın şahsında göstermek için yüreklerimizi de aydınlattı' yazıyor.

Bir başka grup tüfeğin üzerinde ise 'JN8:12' şifreleri bulunuyor. Bu da 'Yeniden Doğuş Bölümü'nü gösteriyor. Burada 'Ben dünyanın ışığıyım. Beni takip edenler asla karanlıkta yürümeyecekler, hayatın ışığıyla donanacaklar' ifadesi kullanılıyor.

YASADIŞI HİÇBİR ŞEY YOK

Firmanın Pazarlama Direktörü Ton Munson, iddiaları doğrularken, yaptıklarında yasadışı bir şey olmadığını öne sürerek, olayın Hıristiyanlık karşıtı bir grup tarafından çarpıtıldığını söyledi. Ordu sözcülüğü ise, olaydan haberleri olmadığını savunarak konuyla ilgili soruşturma başlattıklarını duyurdu.

Amerikan ordusu, eski Başkan George W. Bush’un terörle mücadele kampanyasını ‘Haçlı Seferi’ne benzetmesinin ardından uluslararası kamuoyunda ortaya çıkan tepkilerin önüne geçmek için, Irak ve Afganistan’da her türlü dini propagandayı yasaklamış durumda.

Silahtaki şifre şoku Yorumları

Permalink - Mesaj no 1  01-21-2010, 23:10

--->: Silahtaki şifre şoku

Kafir kafirliğini yapıyor. Müslümanlarda Kur'an ın emri gereği olsalar ya!
    mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mus'ab