Kongredeki gözyaşları   Konuyu açan: abı-hayat   İlk Mesaj: 05-25-2009 (08:40)   Son Mesaj: 05-25-2009 (08:53)    Cevap: 1    Gösterim: 812  

    05-25-2009

    Kongredeki gözyaşları

    Kongredeki gözyaşlarıMuhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesiyle boşalan BBP Genel Başkanlığı için yapılan kongre gözyaşlarıyla başladı, birlik-beraberlik mesajlarıyla bitti. Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, "Üzüntüye dayanamam" diyerek kongreye katılmadı. Atatürk Spor Salonu'ndaki kongrede Yazıcıoğlu'nun kızı Firuze ve oğlu Furkan büyük alkış aldı. Yazıcıoğlu'suz yapılan ilk BBP kongresinde, Yazıcıoğlu'nun adı anıldıkça başta kızı Firuze ve oğlu Furkan olmak üzere partililer gözyaşlarını tutamadı. Kongre dün sabah üzücü bir olayla başladı. Salonda bayrak asmaya çalışan Fatih Aydın düşerek yaralandı. Kongrede başkanlık için Adem Işık, Yalçın Topçu ve Nizamı Alem Ocakları Genel Başkanı Tuna Koç yarıştı. İlk turda salt çoğunluk olan 547 oya ulaşılamadı. Ancak Koç'un 387 oyuna karşılık, 455 oy alan Topçu ilk turu açık farkla önde bitirdi.

    ÜÇ ADAY YARIŞTI
    İkinci turun sonunda Işık ve Koç yarıştan çekildi ve Yalçın Topçu tek aday olarak girdiği seçimden 507 oy alarak BBP Genel Başkanlığı'na seçildi. Kongrede Topçu ve Koç birbirlerine sarılarak birlik ve beraberlik mesajı verirken, Topçu "Burada ortaya konan iradeyi okudum. Anadoluyu karış karış beraber gezeceğiz" dedi.




    Kongredeki gözyaşları Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  05-25-2009, 08:53

    --->: Kongredeki gözyaşları


    arkadaşlar kusura bakmayın ben yanlışlıkla konuyu spor bölümüne açmışım.
    abı-hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) abı-hayat Ziyaretci