Liderler nerede oy kullandi?   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-30-2009 (01:01)   Son Mesaj: 03-30-2009 (01:01)    Cevap: 0    Gösterim: 840  

03-30-2009

Liderler nerede oy kullandi?

Muhsin Yazıcıoğlu'nun oy kullanması için kayıtlı olduğu sandığa kendisinin bir fotoğrafı, gül ve karanfil kondu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu Ankara – Çankaya İlköğretim okulunda kullandı.

Türkiye'nin bakan ve askeri liderleri arasında bir tek Başbakan Tayyip Erdoğan oyunu İstanbul'da kullandı. Başbakan, oyunu Burhaniye İlköğretim okulunda kullandı.

CHP Genel Başkanı ve ana muhalefet lideri Deniz Baykal, Oyunu Ankara Beysukent'teki Ayten Şaban Diri İlköğretim Okulunda Kullandı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan, oyunu Eşi Saime Toptan ile birlikte Ankara Gaziosmanpaşa'da Özel Jale Tezer İlköğretim Okulu'nda kullandı. Toptan, oyunu kullanmak için bir süre sırada bekledi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ oyunu Ankara – Çankaya'da kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara – Anıttepe'de kullandı.

Liderler nerede oy kullandi? Yorumları