Kazayi türkiye ye ilk duyuran gazeteci kayip   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 03-30-2009 (00:32)   Son Mesaj: 03-30-2009 (17:38)    Cevap: 1    Gösterim: 812  

03-30-2009

Kazayi türkiye ye ilk duyuran gazeteci kayip

Cep telefonuyla 112 Acil’i arayarak Türkiye’yi hüzne boğan kazayı ilk duyurup anlatan İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş (34) ise henüz bulunamadı. Helikopter düşüntükten sonra geçirdiği şoka ve kırılan ayağının acısına rağmen gazetecilik görevini kahramanca yerine getiren Güneş’ten, cep telefonunun şarjı bittiği için bir daha haber alınamadı. Muhabir İsmail Güneş’e ne olduğu henüz anlaşılamadı. Kurtarma ekipleri, İsmail Güneş’in uzun süre beklediği yardımdan umudu kesince, ayağının kırık olması nedeniyle sürünerek de olsa enkaz bölgesinden ayrıldığı değerlendirmesini yaparak, aramalarını sürdürüyor. Genç muhabirin askerliğini komando olarak yaptığı bildirildi. Güneş’in bulunamadığını haberi, Sivas’taki ailesini yeniden umutlandırdı. Eşi Yasemin Güneş (28), "Hayırlı bir haber bekliyorum. Olay yerinde bulunamamış olması yaşıyor olabileceği ümidimizi artırdı. Yine de her türlü sonuca hazırlıklıyız. Ben özellikle de meslek arkadaşlarından müjdeli bir haber bekliyorum. Ölü, ya da diri bulunması bizim için çok önemli. Çünkü kayıp olması bizi daha çok yaralar. Büyük bir endişe içerisinde bölgeden gelecek iyi haberleri bekliyoruz" diye konuştu.

Kazayi türkiye ye ilk duyuran gazeteci kayip Yorumları

Permalink - Mesaj no 1  03-30-2009, 17:38

--->: Kazayi türkiye ye ilk duyuran gazeteci kayip

Bu olayda ta en basinda benim cok farkli senaryolar kafamda canlandi. Örnegin 112 telefonun aranmasi ve sarjinin bitmesi. Peki diger avea ya da turkcell hatti olanlar hala baglantida imis. O telefonlardan sonradan neden aranmadigida süpheler birakti. Diger kisilerden en ufak bir hareket olmadigi hatta öldü denilmeside enteresan.

Yani daha cok enteresan gelen gelismeler var ama tam belirmeden söylemekte yanlis olur.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum