Hangi paÅŸalarin çocuklari çürük listesinde?   Konuyu açan: oguzhan   Ä°lk Mesaj: 03-23-2009 (00:06)   Son Mesaj: 02-13-2011 (00:26)    Cevap: 19    Gösterim: 6761  

Ağaç Şeklinde Aç10Beğeni

Permalink - Mesaj no 10  09-29-2009, 21:16

--->: Hangi paşalarin çocuklari çürük listesinde?

yazsam suç. yazmasam suç. be kardeşim bir adam çok iyi ve yararlı işler yapmış olabilir yapmış olduğu iyi şeyler. o kişiye kötü ve çirkin işler yapma yetkisi vermez. iyi tarafını alkışlarım, kötü tarafınada helede bu milletin yetkisini kullanarak yaparsa tiksinerek tükürürüm, diyecek kadar dürüst olmak lazım. falanın filanı şehit olmuş olabilir ŞEHİT YÜZBAŞI BAHTİYAR ER, de benim kayınçomdur şehit yakını olmak bana bu vatana ihanet etme hakkını vermez.. bazı kesimlerde su şekilde ve aptalca bir inanış var çoğunuz duymuşsunuzdur. bir milletvekili yada belediye başkanı iyi işler yapar bu arada haram yoldan cukkayı'da doldurur. ulan helel olsun adam çok yedi ama çokta iş ve hizmetler yaptı derler....... bu nekadar saçma bir davanışsa yukardaki konu da aynen öyledir..
    mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mus'ab

Permalink - Mesaj no 11  09-29-2009, 21:28

Sayın juduras kardeşim başta babanız olmak üzere diğerlerindede vardır bir iş vakit yine yıpratmak için falan. bir yıldır askeriyenin içindeki pisliği temizlemekle meşgul bu ülke hala bitmedi vakite karşı sizlerin nasıl önyargılı olduğunu biliyoruz. şimdi benim için de bu falandır yada şu bu memleketlidir diye önyargıda bulunup günaha girmmemeniz için yazayım ben öncelikli kimliğim islam, ikinci kimliğim ve milliyetim türk, ben aksaraylıyım. ve vatanımı ergenekon hainlerinin sevdiğinden milyar kat daha fazla severim... babanız masum olabilir buna zamanı geldiğinde millet karar verir ve ben vakit okuyorum. bu haberin yalan olduğu ortaya çıkarsa söz veriyorum vakit'e birdaha asla paramı vermem...ya doğru çıkarsa sizler bu siteden özür beyan edermisiniz.... asla ama asla önyargılı olmamak dileğiyle Allah'a emanet olun
    mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mus'ab

Permalink - Mesaj no 12  01-24-2010, 20:49

Sayın Tümg. Tahir BEKİROĞLU Paşamıza böyle bir ithamda bulunulması gerçekten benimle birlikte birçok arkadaşımızı üzmüştür. Onur kardeşim takma sen böyle yazıları.. Tahir Paşa gerçekten haftasonu, tatil ve vazgecebileceği herşeyden vazgeçmeye razı, görev aşkıyla vatan ve milletine hizmet eden Üstün nitelikli bir insan ve bir Komutandır.... Keşke Türkiyemizde, Baban gibi birkaç tane daha olsaydı.....
    fatih gökce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) fatih gökce Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 13  04-01-2010, 17:30

86 senesinde askerdim eğridirde tahir bekiroğlu o zaman genral değil üsteğmendi bu tür yalanlarla böyle hayatını adamış insanları yıpratmak istediğinizi biliyoruz siz kafanızı yormayın

Permalink - Mesaj no 14  06-09-2010, 01:42

Tahir Bekiroğlu ile birlikte beraber çalışma fırsatı buldum. O insan kimseye torpil yapmaz. Hayatını devletine adamış zaman mevhumu gözetmeden çalışan bir kişi. Yazık bu asılsız ithamları yapanlara. Ama altın çamura düşmekle değerinden birşey kaybettirmez.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 15  06-10-2010, 00:37

Bu gibi şeylerin olduğunu hepimiz zaten biliyoruz. Ama vatan, millet sevgisini asıl taşıması gereken kişilerin böyle pisliklere bulaşması çok daha acı.
    RouGe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) RouGe

Permalink - Mesaj no 16  06-25-2010, 21:58

Juduras ... Yazmış olduğu yazıyı okudum .. Tahir BEKİROĞLU gibi değerli bir komutanla çalışma şansını yakalamış biriyim 89 -91 yılında doğuda birlikteydik Yukarıda mesajı yazan ( Juduras )
    o tarihlerde sanırım iki veya üç yaşlarındaydı .. Yazdıklarına katılıyorum Tahir BEKİROĞLU Silahlı Kuvvetlere ve Türk Milletine bir armağandır .. Tanıyan herkes benimgibi düşünür . Erinden Generaline herkes bilirki Tahir BEKİROĞLU asla ve asla ; insan ayrım yapmaz , torpil yapmaz yaşamım boyunca tanıdığım en dürüst , son derece çalışkan ve prensip sahibi mükemmel bir askerdir .. Silahlı Kuvvetlerde kıyaslıyabileceğim ve gurula söyleyebileceğim çağımızın Mustafa KEMAL idir o .. Silahlı Kuvvetlere Çamur atmak isteyenler yanlış bir komutanı seçmişler ..
    ZAMAN gazetesinin sahibinin kızının uyuşturucu komasında öldüğünü hatırlatılrım ... Dinime Küfreden Müslüman Olsa Bari - Vakit gazetesi yazarıda sapıklıklıktan yargılanıyor .. Böyle insanların önce kendi pisliklerine bir açıklama getirsinler ..
    Bordo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Bordo Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 17  06-26-2010, 00:42

Tümgeneral TAHİR BEKİROĞLU

Tahir BEKİROĞLU 89- 91 Yıllarında yanında Astsubay olarak çalışan , bri olma onurunu taşıyan biri olarak ; şunu çok net söyleyebilirim .. Bu general Türk Silahlı Kuvvetlerinde Mustafa KEMAL den sonra gelmiş En onurlu , En şerefli , En başarılı Askeridir .. Bunu bu generalle Çalışma şansı bulan Er den Generale herkes söyleyeceğine eminim ...Tümgeneral Tahir BEKİROĞLU Allahın Türk Milletine bir lutfudur....
    Vakit gazetesi yazarları Küçük kızlara sarkıntılık ve sapıklıktan yargılanlar bu onurlu Generalin saçının teli olamaz ..
    Yanlış adama çamur atıyorsunuz O Komutan , O General, O insan , Bu millet için Bir bayrak , Bir vatan kadar ; onuru temsil eder ..
    Hepimiz biliriz ki Mustafa KEMAL Paşa Askerlerine Ölmeyi emrettiğinde Türk Askeri teredüt etmedi .. Ben ve Benim gibi bu Generali tanıyanlar ; Tümgeneral Tahir BEKİROĞLU emrettiğinde ölmeye hazırız .. Bu şerefsizler için birşey ifade etmez ama anlayan anlamıştır ..
    Bordo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Bordo Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 18  02-12-2011, 23:42

Alıntı:
    tahir bekiroglu-Hangi paşalarin çocuklari çürük listesinde?

tahir bekiroğlu kendi namına böyle birşey kesinlikle yapmaz ama onun üstü olan şahıslar bu konuda emir vermiş iseler usulünce böyle şeylerden hoşlanmadığını karşısındakine hatırlatır çok üstelerseler şahsın kendi birliğinden alınmasını ister ,,böyle şeyleri sevmediğini hem astları hem de üstleri bilirler,hele çürük işinde kesinlikle ricacıda aracıda olmaz ,zaten bu tür raporları verme yetkisi GATA yapısındaki hastanelere aittir,VE KURUL KARARIYLA OLUR,HANGİ DOKTORDAN RİCACI OLUNABİLİRKİ KURULUN HEPSİYLE KONUŞMAKTA OLACAK İŞ DEĞİL.
    Misafir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Misafir Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 19  02-13-2011, 00:26

[
    MUS AB rumuzuyla yazan kendini müslüman ve TÜRK OLARAK BELİRTEN ŞAHSA İKİ ÇİFT LAFIM OLACAK müslümanın anlamını bilseydin iftiralı gıybet nedir bilirmisin peygamber efendimiz şöyle der;eğer söylediğin şey onda varsa gıybet yapmış oldun ,eğer yoksa birde iftirada bulundun (Sözle çıkarılan fitne, kılıçla çıkarılan fitne gibidir. Yalan söylemek, iftira etmek ile çıkarılan fitne, kılıçla çıkarılan fitneden de kötüdür,,

Beş günah vardır ki,keffâreti yoktur.Bunlar; Allâh'a şerik koşmak,bi-gayri hakkın adam öldürmak,mü2mine bühtan ve iftira etmek, muharebe günü kaçmak ve yalan yere yemin ile hakkı iptal etmek.

TÜRK lüğün ne olduğundan bilgisi olmayan gafil ,
    Bu memleket,
    Dünya' nın beklemediği,
    Asla ümid etmediği
    Bir müstesna mevcudiyetin
    Yüksek tecellisine yüksek sahne oldu.
    Bu sahne yedi bin senelik en aşağı bir Türk beşiğidir.
    Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı;
    Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı,
    O çocuk
    Tabiatın ÅŸimÅŸeklerinden,yıldırımlarından,kasırgalarÄ ±ndan
    Evvela korkar gibi oldu;
    Sonra onlara alıştı;
    Onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu.
    Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu;
    Şimşek,yıldırım,güneş oldu,Türk oldu.
    Türk budur.
    Yıldırımdır,kasırgadır,dünyayı aydınlatan güneştir.

MUSTAFA KEMAL ATATÃœRK
    aslan81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) aslan81 Ziyaretci