Sahipsiz paketten külçeler çikti   Konuyu açan: oguzhan   İlk Mesaj: 02-25-2009 (01:24)   Son Mesaj: 03-09-2009 (06:00)    Cevap: 3    Gösterim: 701  

02-25-2009

Sahipsiz paketten külçeler çikti

Sahipsiz paketten külçeler çikti

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bulunan sahipsiz paketten 6 külçe altın çıktı.
    Havalimanının iç hatlar çıkış bölümünde sahipsiz bir paket gören güvenlik görevlileri, havalimanı polisini çağırdı.

Polisin incelemesinde, pakette 6 külçe halinde, yaklaşık 18 kilogram ağırlığında ve 860 bin TL değerinde altın olduğu anlaşıldı.

Bir süre sonra havalimanı polisine başvuran bir kuyumcunun, altınları kendisinin unuttuğunu söyleyerek, kuyumculuk belgelerini ibraz ettiği öğrenildi.

Polis yetkilileri, altınların yarın savcılığa teslim edileceğini belirterek, başvuruda bulunan kuyumcunun, altınları, kendisine ait olduğunu ispat etmesi durumunda savcılıktan alabileceğini bildirdi.

Sahipsiz paketten külçeler çikti Yorumları

Permalink - Mesaj no 1  02-25-2009, 01:47

--->: Sahipsiz paketten külçeler çikti

Iyi paraymis. Sanirim iyidir Sahip olamadigim veya olmadigim icin iyiligini/kötülügünü ayirt edebilecek kadar saglikli düsünemiyorum para üzerine.

Bir Alim bu altinlari köpegine tasma yapiyormus. Demekki ne kadar istersen o kadar zor geliyor normal olmayan sartlar altinda belkide.

Görüldügü üzre miktar ne kadar cogalirsa hesap isi o kadarda zorlasiyor. az-uz yasamak daha güzel
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

Permalink - Mesaj no 2  02-25-2009, 02:22

bize denk gelmezki şöyle bir paket
    kipchak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) kipchak

Permalink - Mesaj no 3  03-09-2009, 06:00

Yalannn ben unutmuştum onu kaç gündür nerde unuttum diyordum:(