İşte internet milyoneri gençler ve servetleri   Konuyu açan: beyza   İlk Mesaj: 01-14-2008 (22:00)   Son Mesaj: 01-29-2008 (10:35)    Cevap: 5    Gösterim: 1555  

01-14-2008

İşte internet milyoneri gençler ve servetleri

Tek bir tuşla internette harikalar yaratan isimlerin ortak özelliği çok genç olmaları. İşte internet ve bilgisayar programları sayesinde dünyanın en zengin iş adamları arasında yer almayı başaran genç girişimcilerin servetleri.

İşte internet milyoneri gençler ve servetleri

1. Google: Larry Page, Sergey Brin 18.5 milyar dolar
    2. Facebook: Mark Zuckerberg, 23 yaşında, 700 milyon dolar
    3. Runescape: Andrew Gower 28 yaşında, 650 milyon dolar
    4. Mozilla: Blake Ross ve David Hyatt, 22 yaşında 120 milyon dolar
    5.Youtube: Chad Hurley, 30 yaşında 85 milyon dolar
    6. Deviant ART: Angelo Sotira, 26 yaşında 75 milyon dolar
    7. John Vechey: Pop- Cap Games 28 yaşında 60 milyon dolar
    8. WordPress: Alexander Levin, 23 yaşında $57 milyon dolar
    9. Threadless: Jake Nickell, 28 yaşında 50 milyon dolar
    10. Biz Chair: Sean Belnick, 20 yaşında 42 milyon dolar.

Google'un kurucusu Larry Page ve Sergey Brin'in servetleri 18.5 milyar doları geçiyor.

(Bugün)

İşte internet milyoneri gençler ve servetleri Yorumları

Permalink - Mesaj no 1  01-26-2008, 19:39

Zaten bilgisayar yeni çağın teknolojisi ve eski jenerasyon pek anlamaz.Ayrıca gençler internete daha çok rağbet gösteriyor yani internet zenginlerinden ziyade interneti en çok kullanan insanların yaş ortalamasıyla ilgili bir anket yapılsa gençlerin çok fazla ağırlıklı olduğu görülür.Üstelikte internet zevkli bir uğraşı,bir şey ne kadar zevkli olursa merakı o kadar celbeder ve "merakta ilmin hocasıdır".
    Gerçi şimdilerde çocuklar sanki gençlerle yarışıyor gibi.Yakında dünyanın en zenginleri arasında çocukları da görebiliriz,internet zenginleri başlığı adı altında.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz

Permalink - Mesaj no 2  01-26-2008, 19:44

Ben gecen dönem ödevi hazirladim bu konuda istatistiklere bakdim 2003 yada 2004 istatistikleriydi 19 yasina kadar cogunlukda internet girisimcileri sonra azaliyor bu rakam

Ve internetkolikler hakkinda istatistik vardi %81 kabul etmiyor internetkolik oldugunu:D
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

Permalink - Mesaj no 3  01-26-2008, 19:47

Adım safinaz.Evet ben bir internetkoliğim.Sizerle tanıştığıma memnun oldum(hastalığın tedavisinde ilk aşama hasta ya da bağımlı olduğunu kabul etmektir.)
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz

Permalink - Mesaj no 4  01-26-2008, 19:49

tedavisi sosyallik diyorlar ama disarida nerede sosyallik ben o kadar göremedim
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

Permalink - Mesaj no 5  01-29-2008, 10:35

nasıl beceriyorlar...bizde bişeyler bulsak
    bolder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) bolder Ziyaretci