Vatan Hainlerinin Aktütün (bezele) Karakolu Baskını (Video) / pkk kameralarından   Konuyu açan: kipchak   İlk Mesaj: 10-06-2008 (03:34)   Son Mesaj: 05-24-2011 (21:50)    Cevap: 27    Gösterim: 62840  

Permalink - Mesaj no 10  01-03-2009, 10:37

--->: Vatan Hainlerinin Aktütün (bezele) Karakolu Baskını (Video) / pkk kameralarında

Bak ülkeme param parça kim çizmiş bu sınırları
    Kavusacak birgün elbet ayrı düşmüş ellerimiz
    Ben cecenım ben bosnagım kürdüm türküm beninsanım
    Düşmanımız bir zalimlerdir ben ümmetim müslümanım

Bak daglara bak rengine kızıl kana boyanmıslar
    Filistinde cezayirde cecenyada ırakta
    Ölen benim cephelerde yanan benım ateslerde

Ben yasinim ben yahyayım şikakiyim musaviyim
    El halilim el aksayım ben susa'yım Halepceyim
    Henna ve emirahmedyasin bunu beğendiler.
    Konu el_feta tarafından (01-03-2009 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir..
    el_feta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) el_feta

Permalink - Mesaj no 11  01-03-2009, 10:40

--->: Vatan Hainlerinin Aktütün (bezele) Karakolu Baskını (Video) / pkk kameralarında

alptraum´isimli üyeden Alıntı
    Yok canim iki tarafta terörist ölenlerde niyazi olyuormus. Bende yeni ögreniyorum

Sözün bana ise alptraum..Evet ölenlerin şehid olmadığına inanıyorum delilimi des undun şimdi sana da diyorum koy önüm ebir ayet yahut hadis de delilin olsun...
    Asla niyazi demedim ölenler için böyle bir ifade de kullanmam...

Olsa olsa MAZLUM dur dedim..bundan öte bişey değil..
    Ahir zaman ya bu,kimin kimi ne için öldürdüğü belli değil ,karmakarışık bir ortam..Devletin kendi eliyle kurduğu PKK yı sonra kendi aldığı askeriyle vuruyor,ölen şehid,onlar terörist...

Geçin bunları,geçin..Üzerinizdeki Zulmü görün..Oradaki gençler ne etsin..Onlarla alakalı değil bu mesele...

selam ve dua ile...

Permalink - Mesaj no 12  01-03-2009, 17:25

Alıntı:
    devletin kendi eliyle kurduğu PKK yı sonra kendi aldığı askeriyle vuruyo

belki sizler kadar yakın tarihle alakalı konuşmamam gerekir vede kaale almazsınız ama söylemeden duramıyacağım.

birncisi türkiye de bizden biri terör ve emniyet ile alaklı bir mercide yıllarını verdi...?

ikincsi aktütünden önceki pkk olayında (erzincan/kemah) bende/bizde orada idim.tam yerinde.Hatta olay öncesi ev olay esnasında...erleride gördüm:(
    hatta bölgeye olay öncesi sebebsiz yığılan askeri birlik zaten bizi başından üzdü...sorup araştırdık.iki güne kalmadı.

aynı zamanda pkk yanlısı köyde misafirdik,

üçüncüsü yine çevremdeki ağabeyler ve kuzenler siirt sırnak gibi yerlerde vazifelerini yapıp geldikden sonra dengeyi bozmammak için direndiler...
    hiçbirşey okuduğunuz duyduğunuz gibi değil...

ama yineden nasıl inanıyorsanız ...benden söylemesi

şehitlik konusunda değil sözlerim.o konuda büyük sayıda istisnaları söylemeye gerek var mı?
    amel/müslüman /masum/ niyet...inş...Rabbim bilir
    el_feta bunu beğendi.
    Henna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) Henna Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 13  01-03-2009, 18:50

el_feta´isimli üyeden Alıntı
    Sözün bana ise alptraum..Evet ölenlerin şehid olmadığına inanıyorum delilimi des undun şimdi sana da diyorum koy önüm ebir ayet yahut hadis de delilin olsun...
    Asla niyazi demedim ölenler için böyle bir ifade de kullanmam...

Olsa olsa MAZLUM dur dedim..bundan öte bişey değil..
    Ahir zaman ya bu,kimin kimi ne için öldürdüğü belli değil ,karmakarışık bir ortam..Devletin kendi eliyle kurduğu PKK yı sonra kendi aldığı askeriyle vuruyor,ölen şehid,onlar terörist...

Geçin bunları,geçin..Üzerinizdeki Zulmü görün..Oradaki gençler ne etsin..Onlarla alakalı değil bu mesele...

selam ve dua ile...

Senin kavramlara bakis acin cok farkli ben ne yapayim. isin tanimlama,felsefik,kavramsal boyutundan ele alip cikmaza mi sokayim seni.

Devlet nedir? Bu soruya cevap verirsen Terörü devlet cikardi pkk yi Türkiye devleti kurdu... gibi tez lerini daha mantikli aciklayici dogrularla ilerleriz.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

Permalink - Mesaj no 14  01-03-2009, 19:37

Devlet,insan içindir...Ve insanlara üzerinde müslim-gayri müslim İSLAM hukukunu uygulayacak bir yapıdır...Ben Devlet ten bunu anlıyorum...

Bunlar benim kavramlarım değil..Mustafamehmet e de dedim,sana diyorum..Neden Şehidler bunlar,bana tumturaklı bir ayet yahut hadis söyler misiniz?
    ya da buraların İslam diyarı olduğunu açıklayın yine dininizin kaynaklarıyla???

Permalink - Mesaj no 15  01-03-2009, 19:38

BeKKe´isimli üyeden Alıntı
    belki sizler kadar yakın tarihle alakalı konuşmamam gerekir vede kaale almazsınız ama söylemeden duramıyacağım.

birncisi türkiye de bizden biri terör ve emniyet ile alaklı bir mercide yıllarını verdi...?

ikincsi aktütünden önceki pkk olayında (erzincan/kemah) bende/bizde orada idim.tam yerinde.Hatta olay öncesi ev olay esnasında...erleride gördüm:(
    hatta bölgeye olay öncesi sebebsiz yığılan askeri birlik zaten bizi başından üzdü...sorup araştırdık.iki güne kalmadı.

aynı zamanda pkk yanlısı köyde misafirdik,

üçüncüsü yine çevremdeki ağabeyler ve kuzenler siirt sırnak gibi yerlerde vazifelerini yapıp geldikden sonra dengeyi bozmammak için direndiler...
    hiçbirşey okuduğunuz duyduğunuz gibi değil...

ama yineden nasıl inanıyorsanız ...benden söylemesi

şehitlik konusunda değil sözlerim.o konuda büyük sayıda istisnaları söylemeye gerek var mı?
    amel/müslüman /masum/ niyet...inş...Rabbim bilir

haklısınız... : (

Ben de siz gibi açmıyorum birçok şeyi..Oralı değilim ama birinci elden dinledim olanları...

selam ve dua ile efendim...

Permalink - Mesaj no 16  01-03-2009, 19:49

el_feta´isimli üyeden Alıntı
    Devlet,insan içindir...Ve insanlara üzerinde müslim-gayri müslim İSLAM hukukunu uygulayacak bir yapıdır...Ben Devlet ten bunu anlıyorum...

Bunlar benim kavramlarım değil..Mustafamehmet e de dedim,sana diyorum..Neden Şehidler bunlar,bana tumturaklı bir ayet yahut hadis söyler misiniz?
    ya da buraların İslam diyarı olduğunu açıklayın yine dininizin kaynaklarıyla???

Hanefi mezhebi geregince ilgili mesajda Türkiye nin Darul islam oldugunu acikladim. Demekki vatani koruyan islam ülkesini korumus olur.

Kavramlari bilmeyen ve deililsiz mesnetsiz konusan bence sizsiniz. Kavramlari kendi kafaniza göre degistirmeyin ve zorlastirmayin isi sündüre sündüre heryerden KILCIK ariyorsunuz. Bu vatan ahlak üzere dahi Allahin ismini tasir ve korumakla mükellef olan insanlari sehit mertebesine yükseltir insaallahu teala.
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum

Permalink - Mesaj no 17  12-21-2009, 12:18

pkk terör örgütü birkez daha gerçek yüzünü gösterdi bu adamlar hiç bir zaman barıştan yana olmaz
    alperen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alperen Ziyaretci

Permalink - Mesaj no 18  12-22-2009, 23:04

Şehitlik kolay değil tabiki. Ama Allah'ın izniyle Türkiye Devletini korurken ölen, Allah rızasını düşünüyorsa şehittir. Vatanı korumak ile Devlet düzeni farklıdır.

Ve 2008'de izlemişim video'yu ama şimdi izleyemedim.

selametle..
    mhmt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mhmt

Permalink - Mesaj no 19  12-23-2009, 09:02

Kişi müslüman ise koruduğu VATAN, DİN yada NAMUS ise şehittir. doğunun kalkındırılması konusuna gelince; lütfen, yozgat kırşehir aksaray sivas konya niğde ve hatta başkentimiz ankaranın köylerini dolaşın ve doğudan daha fakir ve daha bakımsız olduğunu görürsünüz,

batı tarafını çok modern sanarsınız kırklareli'nin öyle köyleri varki patnosun köylri onun yanında paris kalır.
    En son iki yıl önce doğu ve güneydoğuyu gezme fırsatım oldu sizlerde doğuyu sonrada anadoluyu bir gezin bakalım. yolsuz susuz köyleri bir görün.

Elbette ki pkk ayrı müslüman kürt ayrıdır bunu daha öncede yazmıştım türk kürt çerkez vb müslümansak kardeşiz.
    ihanetin sebebi fakirlik yada işsizlik olamaz. PKK dinsiz bir örgüttür. bizde gayet yakın olan kardeşlerden çok şeyler dinledik.
    bir konuda haklısınız pkk yı ergenekonu kuranlar kurmuştur ve taşeron olrak kullanıyorlar.
    Türk ve kürt akıllı olmalı din kardeşliğine halel getirmemeli diye düşünüyorum.
    mus'ab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) mus'ab