1 den 20´e kadar. Toplam 200 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : mus'ab
Çirkinlik ve güzellik yüzde değil özde olur... İnsanlar birbirini fiziki güzellikle değil RUH güzelliğiyle severler... Ruhunda çirkinlik olmasın insanın... Sizi beğenecek olanla henüz karşılaşmadınız...
Bir hadis-i şerifte resulullah (s a v ) şöyle buyuruyor mehdi benim soyumdan olacak adı adıma babasının adıda babamın adına benzeyecek buyuruyor. ben mehdiyim diyenleri Allah ıslah eylesin...
İslamdan uzak yaşamanın insanlıktanda nasibinin olamıyacağının göstergesidir.. Suçsuz günahsız insana kurşun sıkıp öldümeyi yahudilerden müteşekkil bilirdir. Bu vahşi yaratıklar bir kadını dul, bir...
Ben şahsen bu adama yani oktay EKŞİ'ye kızmıyorum. bir insan anasını, karısını, kızını, bacısını pazarlarsa!!!!! tabii olarak başkalarınıda öyle görür. demekki beyefendinin kanında pezevenklik var...
bu kadar inceledine göre, SUUD yönetimi tarafından derdest edildiğinin mutlaka resmi kayıtlarıda olmalı keşke onuda koysaydınız.
Bu adam ahlakınıda bozmuş: Zira yalan söylüyor. balgibi ergenekoncularla hareket etti ve bir kere olsun ağzından bizde EVET diyoruz ve ya diyeceğiz diye bir ifade duyan varmı? insan biraz utanır ya....
İŞTE sudan sebep dedikleri bu olsa gerek. tam bir vahşet.
TÜSİAD: Evet çıkacağını tahmin etseydi evetci olacaktı. Zira rüzgara göre yön değiştirme yeteneğine sahip bir oluşum...
Hz aişe validemize hakaret edenlerin geçmişi ve geleceğindeki tüm nüfusu bir araya toplasanız. Aişe validemizin , sol elinin serçe parmağının kesip attığı tırnağı olamazlar. O tarihten bu güne kadar....
İnşaallah bu şahıs HSYK üyesi olur ve onun gibilrinin sayısı çoğalır...
Adam yerine koymadılar. Anlamamak için ahmak numası yapmaya devam ediyolar.
yanlış başlık tıklamışım
Bu güzel paylaşım için Allah razı olsun..
Kıyamet, nezaman kopacak diye soran sahebe'ye Allah Resulü: kıyamet için ne hazırladın diyor...Önemli olanda bu olsa gerek:
BAYRAMLAR BAYRAM OLA - 6 Âlem-i İslâm'a rahmet su gibi Aksın, BAYRAM OLSUN BAYRAMLARINIZ. Evleriniz cennet kokusu gibi
Abdurrahman Dilipak - Vakit a.dilipak@vakit.com.tr 2010-08-26 Referandumda niçin “Evet” diyeceğim!.. 1) Kanun devleti değil, hukuk devleti olmak için... Adalet, barış, özgürlük, insan haklarına...
Gecnin bu saatinde epey vaktimi aldı ama oldukca faydalı bir paylaşım..
Allah c.c bu duaya amin diyen tüm kardeşlerimizi bu gecede Affet allahım. Buradan dinleyen ve amin seslerine işdirak eden kardeşlemizide affet ALLAHIM. Duyamadığı halde güzelliğne nanmış...
Kur'an ALLAH c.c bizzat zatı tarafından korunmaktatır. Dolaysıla hiç güç ve kuvvet onun bir harfini, bir noktasını dahi değiştiremez...
Evet diyorum çünki: Kurtuluş savaşından sonra savş görmemiş bir türkiye.... Diğer tarafta ikinci dünya savaşında yerle yeksan olmuş, Almanya, rusya, japonya, kore, bu savaşlarda tüm ekenomisini...