1 den 20´e kadar. Toplam 200 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : HİRANUR
Formda ekskisi gibi sohbet penceresi olursa bir birimizi tanima açisan dan daha yararli olucagina inaniyorumm........................................
:lex:Biz 80 çoçuguyuz yazik bize
KATKI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPICAM:anlastik:
BENCE TEKRAR AÇILMALI VE ESKİSİ GİBİ MİSAFİR LERİN FORMA DÜŞÜNCELERİNİ KAYIT OLDUKTAN SONRA YAZMALARI GEREKLİ:lex:
bence böyle düşünmemek lazım mus ab çünkü anlıyoruz ki kişinim pskolojik sorunları var böylelerini kazanmak lazım onlara PAYGAMBER EFENDİMİZİN GÖSTERDİGİ YOLUN NE KADAR GÜZEL OLDUGUNU ANLATMAK...
:y 02:sana katılmıyorum kardeşim ALLAH SANA HİDEYET WERSİN :70::lazy30121:yattıgın nevfs uykusundan uyanman dilegiyle:484::flowers:
UZUN ZAMANDIR MUHAKEME ZİYARET EDEMİYORDUM AMA ARTIK ARANIZA DÖNDÜM FAKAT SOHBET PENCERESİ KAPANMIŞ NEDEN ACABA ?:shocked0121: BİLGİ :fikir01112:EDİNMEK İSTİYORUMM BU KONUDA:flowers:
:flowers:SİZLER DEN DE ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM :flowers:
Vaktiyle bir bilge hoca, yıllarca yanında yetiştirdiği öğrencisinin seviyesini öğrenmek ister. Onun eline çok parlak ve gizemli görüntüye sahip iri bir nesne verip: "Oğlum" der, "Bunu al, önüne...
1- Kazâya muvafık olmak, yani sünnetullaha uygun bulunmak, 2- O kimse hakkında duânın kabûlü hayırlı olmak, 3- İstenilen şey muhal olmamak. Duânın kabûlü için âdâbına ve şartlarına riâyet etmek...
Sevabı ve feyzi aklımıza ve havsalamıza sığmayan, sevap ve feyiz kaynaklarımızdan birisi de Peygamber Efendimiz'e (asm) getirdiğimiz salâvatlardır. Bediüzzaman Hazretlerinin bildirdiğine göre...
Her cemâl ve kemâl sahibi, cemâl ve kemâlini göstermek istemesine binaen, Cenab-ı Hak da mutlak kemâlini ve kemâl derecesine varan mutlak cemâlini görmek ve göstermek istemiş ve kâinatı...
bence ön yargıyla davranmamalıyız dimi mus'ab cım selam ile
Padişah vezire sormuş: vezir! demiş -eğitim mi önemli cibiliyet (soy-sop-mezhep) mi? vezir düşünmeden cevap vermiş: -cibiliyet padişahım. padişah memleketin her yerine tellallar çağırtmış....
:cicek01221:Vallahi süper bi kitab tavsiye ederim arkadaşlar
:flowers:Wallahi ben hoş gelen her şeyi dinlerim
eyvallah eyvallah
Aşk bence ilahi olunca saf karşilik beklemeden olunca her an vede dem güzeldir:)
önemli bir konudur bence aşk anlatila alatila bitmez ama yaş kaç olursa olsun yakaladimi gitmez
evet izlenmiyor