1 den 20´e kadar. Toplam 126 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : kalbi kardelen
Hakikaten ,firefox tarayıcı daha hızlı,kendi bilgisayarıma eklettim.
Tebrik ederim,paylaşım için,hoş bir konu seçimi doğrusu.
İftara yapayım bakalım,nasıl olacak.......... Eminim lezzetlidir. Yaş pastaya bayılır.Gerçi bu rulo pasta olacak.olsun onuda severim.
Burcum boğa,şuracım, Burcumun bütün karakteristik özelliklerini taşıyorum,övünmek gibi olmasın ço inatçıyımdır. :-) Evet hakikaten abartılı saç modellerinden...
K u t l a r i m...
Thank you ,Şura.
Arkadaşlar en kısa zamanda kaldığımızyerden ,yabancıdil eğitimimize devam edeceğiz,inşAllah. Bu gün nevar yok sitede diye şöyle bir turluyorum.Müsadenizle.
yine ağzından bal damlıyor.... bu deediğin kişi kendini biliyor herhalde... rasulullah ne buyurmuş kişi sevdiğine onu sevdiğini söylesin... ben de şimdi sana söylüyorum... unutmaki oda seni...
************************************************************************** K U T L A R ...
harikasın.
Paylaşim için teşekürler
K u t l a r i m
Güzel bir kıssadan hısseydı,paylaşım içn teşekürü,bol miktarda hak ediyor. A l k ı şşşşşşşşşşşşşşşşş
owwwwwww şura insan beynıne ilgi duyuyorsun ha! Harika ,buna sevindim. Demekki seninle ortak noktalarımız da var. :- )
Hayır ben hiç iki kişi yerine düşünmedim,Ama hayatıma tek kişi oluda iki kişiymiş gbi giren ,süprizli,komik,ne olusa olsun,kendisini özleten,varla yok arası ,somutla soyut arası ...... ...
sevgil Arkadaşlar es selamün aleyküm; Tatile çıkmıştım ,uzun zamandır aranızda yoktum.Döndüm elimde sizler için şoklatılmış dondurma ile. Her nekadar sanal bir ikram olsada ,afiyet olsun. ...
Dönüşte size dondurma getiricem,gerçi şoklu,dondurma olsada,sanal ortamda nekadar seversiniz bılmıyorum ama, sanal ortam işte....
Bende sizleri özleyeceğim.
tabıkı senıde çok sevıyorum
senıde çok çok sevıyorum.