1 den 9´e kadar. Toplam 9 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : Dumancı
sen nie laf atıyon sana noluyo ki hahaha aynaya bakmış mı acabaymış mış çok komiksin bulduun en yaratıcı laf bu mu git işine bana bulaşma
sosyalist gençlik kampında bu kadında konser vercekmiş bu yaz
nasıl kendinizi bu kadar aklıyabiliyorsunuz bence öbür tarafta hesap verecek sizlersiniz bak ben hayırlı bi iş yapıyorum 3 tane müslüman insana ateist die suçlamanızı engellemeye çalışıyorum hemde...
hyr cnm kalp gözümüzle geldik
off kesin şunu bi terbiyesizlik yapmadık daha biz siz ve sizin gibilerin yaptıklarına rağmen
ehuhu çocuk gibi her sözüme cewp wermişsin bakıyorum şimdi gerçekten merak ettim yaşını doğrusu :D sanırım hazım sorunu yaşıyosun sana gülüyorum tabi :D :D hangi yollardan gidip döndüünde beni...
:D :D oy oy oy çok güldüm wlla terbiyeye davet ediyomuş biz sizi terbiyeye davet etmek için geldik asıl. ve kalp gözümüzle bakmasaydık burda sizinle tartışıyo olmazdık zaten !!
şimdide efndilik dersimi veriyosunuz din dersinden sonra çok şükür ikisinide sizden öğrenmeye ihtiyacımız yok. hakedene hakettiğni söylemeli bazende sen haddini bil bence. adamlar hakkında atıp...
vay be çakala bak gider gitmez arkamdan yapıştırmış lafı uyanık :D bizim düşüncemiz belli ztn çekinmedende tartışırım her durumda cnm :P ''lem yelid ve löp yutar '' allah ın ayetiyle dalga geçti...