1 den 20´e kadar. Toplam 200 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : Unnecessary
severim hocaefendiyi ne kadar yazılsada çizilsede namına sitemler.. Allah dostudur gözlerindeki o kudret beni etkiler ne yazılsa yazılsın kötü olduğunu hissettiğimde devamını okuma tenezzüründe bile...
değişik bir anket yine ve yaban gülü :) mrb canım nasılsın valla başdaki bişe görmüyor temin ederim şahsen benim başımdakiler kör .. fakat kalpte olan çok farklı onu yazmaya kalksam mısralarım şaşar...
10 ayşee :D çok hoş ellerine sağlık
ayışığı oldukça başarılı :)
:) ilginç
hım.. ilk gördüm bu anketi bir forumda değişikmiş :)
Hani öylece suskun duruyorsun mayıstayız sen buz kesiyorsun bakışlarınla kin kusuyorsun bende öylece kalakalıyorum
çok saçma geldi bana :S
Çok değişik bir konu bir ve kafamda soru işaretleri çıkmaya başladı çünkü ben hiç bu soruyu düşünmemiştim yararlı bulduğum yazıları okumayı deneyeceğim teşekkr ederm!
şu psikoloji ile yeter yazardım :):)
:)) olmaz
konu sigara ! yani sen sigarayı bırak yemek bol bol ye ;):flowers:
ilginçmiş:))
ÖYLEYİMDİR! türkçemize sahip çıkalım bozanlara inad daha hoş konuşmaya çalışalım vesselam
kesinlikle! ama sende gıcıksın:D
ecmain :)):flowers:
Rahman ve Rahim olan Allahım, Bu gecede sen biz insanların yari ol, yardımcımız ol, azımızı çok, noksanımızı tamam eyle, hanelerimize bereket , vücudumuza sıhhat, gönlümüze muhabbet ver, dertli...
teşekkürler emeğine sağlık Allah cc razı olsun altun
İlim öğrenmek elbette sınırlandırılamaz !! ama hangi ilim okula yolunda saçını açan kız Yoldan çıkan Çok kız varken?? sizce kızlar 21.y.y okumalı mı??
bende sizi alkışlıyorum!! Evet kadınlar herşeye değer !! mücevher gibidirler:)):aallkkiiss::zzccon::zzccon::)):gul3::gul3: