1 den 20´e kadar. Toplam 142 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : shevval
Ben imkanlarimi zorlardim, zorlukla ulasilan hersey sanirim daha kiymetli ve tadli oluyor sence?
Alttakine sor baslikli eklenti cok hosuma gitti su Kettenbrieflere benziyor ama ilginc bisey bide böyle biseyimiz olsun son harften bi bitki bulalim gül
Dilleriyle -> Sepette 3 Elma vardi, ikisini yanima aldim kac elmam var?
pafyon
tesekkürler cok güzel buldum cok begendim
Kuru ve yipranmis saclara sahip olan arkadaslarima Parlak ve canli saclara sahip olmak isteyen arkadaslarima 1 adet muzu ve 1 adet avocado saclara cok iyi bakim yaparak ayni zamanda nemlenmesini...
ee okadarda artilari olsun dimi :)
Bu buyuk sozude eklemek bana nasip olsun anladim isi Sanat Allahi aramakmis, marifet bu gerisi yanliz celik comakmis Necip Fazil
tepkilerimizin tam olarak bittigini zannetmiyorum yani benim tepkilerim bitmedi benim icin böyle programlarda normallesmeyecek ama malesef görüyorum ki seninde dedigin gibi bir cok insan icin...
basvurular Atibte, kiz erkek karisik ücretler fazla yüksek degil hocamizin uzun yillardir ney tecrübesi var ben memnunum yani:)
merhabalar arkadaslar aramis oldugum kursu buldum ATIB te basladi isteyenlerin haberi olsun :) selametle...
rica ederim insallah gelme imkaniniz olur
insallah;)
Sara und Brian Fitzgerald haben einen Sohn und eine Tochter – ihr unbeschwertes Leben nimmt eine tragische Wendung, als sie eines Tages erfahren, dass die zweijährige Kate an Leukämie erkrankt ist....
Muharrem ayi ve Asure Etkinligi Icerigi: Kuran-i Kerim Tasevvuf Müzikisi Tiyatro Halk söylesimi Asure Dagitimi Yer: ATIB Sonnleithnergasse 20, 1100 Wien, A-Austria (2.Kat Konferans...
cooles film ;)
yeterki INSAN istesin Rabbim neler veriyor sagolasin kardesim emeklerine sagilik
O na layik ümmetinden olmak dilegiyle tskler
5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor. Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana...
Pers imparatorunun baş veziri Buzur Mehir tarafından 1400 yıl önce tasarlanan tavla oyunu; dünyanın en popüler oyunlarından biridir. Zaman kavramından alınan ilhamla tasarlanan oyunun zamana...