1 den 20´e kadar. Toplam 200 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : AsMhA
Hmmmmm...
derman arardım derdime derdim bana derman imiş....
Bu konuda kişinin niyetini okuyamadığımdan yorum yapamıyorum şahsıma uygun olmasa da haramdır diyemem, yanlıştır diyemem sadece Siyer örneğindeki gibi peygamberimiz ile Hz Aişe (r.a) validemizin...
Eğer kadın erkek konusunda atışmalar olacaksa erkekler boş bırakmaz meydanı emin olabilirsin:)
Bende neden bana bulaşmıyorlar diyordum kan grubumu beğenmiyorlar sanıyordum :) Senin açıklaman daha çok hoşuma geldi:)
Yaşını bilmiyorum, gidişatta tuhaflıklar war ama yorum yapmak benim haddim değil, muhattabını tanımıyorum, sen kendi sewginden bahsediyorsun we bunun yüceliğinden we karşılıksızlığından, samimi isen...
Hoşgeldiniz diyecek kadar ev sahibi olmasam da Selamınızı alıp Aynen iade edecek kadar hakkım war sanırım Allah her hocamızdan bişeyler öğrenmeyi nasib eylesin..
Bir center kapanır hata 1000 ana açarak kapayarak önüne geçemezler bana kalırsa. Çünkü iletişim sektöründe illegal legalin üzerinde bir performans ile gelişiyor..
:) şu an dünyanın elinde bulunan yasalar teknolojinin yanında çok ağır hareket ediyor şahsi görüşüm kısa süre içinde bu ve bunun gibi internet suçlarının önüne geçemeyecekler..
pfss...
Güzel farkında olmak güzel , İsrail e 49 yıllığına kiralanan su kaynaklarının Türkiyede olması da acı bir gerçek..
En iyide de en kötüde de rant war nasıl olsa EN kavramı çok tehlikeli..
Daha kötü değil m.?
Krizi üretenler istemedikçe bitirmezler, ki bitse yenisini üretirler. Strateji çok basit kaos çıkart düzeni karıştır umut ol düzeni kur kontrol sende olsun..
Uçağın düşmesi konusunda İran ın cevabı hakkında bilgisi olan ? Kabul etti mi?
:) hoş çalışma teşekkürler
Kısa hayatımın uzun özetini yayınlamışın hiç etik değil özel hayatımı gözler önüne sermen:(
Hmm peki sanırım bu konunun yokluğu warlığından daha hayırlı taleplerimi geri çektim arkadaşlar kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin..
elhamdülillah
hmm sanatçının birinin eli değdiği belli. Teşekkürler