1 den 20´e kadar. Toplam 174 Sayfa bulundu Arama: Mesajları bulunan üye : kutupyıldızı
Orda olmaya çalışacağım inşaALLAH..
Hayırlı olsun.
"İkindi namazını terkeden kimsenin işlediği amelleri boşa gider." Buhârî, Mevâkît 15. Ayrıca bk. Nesâî, Salât 15; İbni Mâce, Salât 9 Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle...
Türk geleneği değil de...İslami açıdan dengeye bir baksak.. O zaman sanırım sorumuzun cevabını bulmuş oluruz.
Çok mesulüz.. Herşeyden çok sorumlu tutulacağız öbür dünyada.. Bir haksızlığa uğradığı zaman kişi,fiili bir yaptırım yapmak zorundayız.Eğer eylem yapamıyorsak sözle ifade etmeliyiz.. Kalbimizle...
773 tebliğ ...
……. Niyetli değildim aslında uyumaya günün en hareketli esnasında…. Ama çöktü omuzlarıma ayakta kaldıramayacağım bir ağırlık Dizlerim büküldü dayanak aradım kendime Bulamadım tutacak bir el... ...
Ben buranın çok da müptelası değilim kimsenin beni önemseyecek yokluğumu hissedecek kadar yer işgal etmiyorum burda.. Geleneksel konulara giriş yapılıyor ama gerisi gelmiyor.Bir devamlılık...
Bir slayt üzerinde ezgi eklenir bir yazı okuruz ardından fon müziği olarak koyulur ama alelade bir türk pop yabancı müziklerin buraya eklenmesine anlam veremiyorum üzgünüm...Bu siteyle film fragmanı...
muhakeme.net başlığı altında dini sohbetler,islami konular içeren akabinde karşılıklı bilgi paylaşımıyla İslamiyet'i insanlara yaymamız onlara anlatmamız gerektiğini sürekli vurgulayan bir sitede...
Kaldırılmalı..Özellikle müzikler ...
aa artık seçilmiyor mu haftanın üyesi ne büyük bir boşluk..
3/160: Allah size yardım ederse, hiç kimse galib gelemez. Eğer sizi yüzüstü bırakırsa O'ndan başkası size kim yardım edebilir? Artık mü'minler yalnız Allah'a güvenip dayansınlar. 9/51: Allah'ın...
Sabır deyince aklıma ilk gelen ....Vel ASR...
Hong Kong'da devlet hastaneleri, ülkedeki Müslümanların ihtiyacını gözeterek, yeni bir uygulama başlattı. Cumartesi, 25 Ekim 2008 09:40 Dünya Bülteni / Haber Merkezi Hong Kong'ta bulunan 4...
Söylediğimden emin olmasam "nötr"şeklinde bir cevap vermezdim.Bir insan emin olmadığı durumlarda ne diyebilir ki?Sorunuz gayet açık "Sitemizden memnun musunuz?" Ben de bazı şeylerin tam olarak...
nötr..
hoş geldiniz...
Rabbim rahmet eylesin...
Sonra bir gün geldi ve unutuldum. Ve bu sorular birer birer bıçak gibi saplandı yüreğime ve yüreğimde yanıtlarını buldu. Unutuluş hepsinin acımasız cevabı oldu. Sonrası çaresiz bir haykırış...